Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Attól függ, mire van szükséged. Ha elég a 2 GB RAM és nem hiányzik a SATA csati, a gigabit LAN meg még 1-2 dolog, akkor szinte verhetetlen a masina. Ha költenél egy kicsit a hiányosságai pótlására, akkor azért 40-45e Ft környékén lehet találni ezt-azt (pl. kicsit gyengébb CPU-val és GPU-val, de a fentebb sorolt dolgokkal vettem nemrég egy kis ACER laptopot 40e Ft-ért, 1 év garival - csak azért említem, mert külön írtad, hogy lehet bármilyen alternatíva).
A 4K-támogatásról: tabletben próbáltam ezt a CPU-t és kevés volt az itteni 4K-s anyagokhoz. Szerintem ahhoz már Z8500/8700 kell, hogy ekkora felbontás mellett ne legyen válogatós.
-
Solten
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
En anno £58-ert vettem kinabol es £59-ert adtam el hasznaltan...
Par honapig ismerkedtunk egymassal. A Win 10-nek azert eleg sovanyka a 2GB ram de turelmes embernek eleg hasznalhato keszulek (marmint ha desktop gepkent hasznalja, TV boxnak tokeletes). Sajnos az enyemen csak 32bit-es UEFI volt szinte lehetetlen Linuxot applikalni ra. A linux tamogatas amugy is botranyos a cherry-s gepekhez, pedig hasitana rajta barmilyen disztro.
Ha az ujabb 14nm Celeron-hoz hasonlitjuk, az N3000-et leveri (harmatgyenge 2 magos fosch alacsony orajellel), talan meg az N3050-et is, az N3150 mar joval furgebb nala.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Microsoft Excel topic
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Par honapig ismerkedtunk egymassal. A Win 10-nek azert eleg sovanyka a 2GB ram de turelmes embernek eleg hasznalhato keszulek (marmint ha desktop gepkent hasznalja, TV boxnak tokeletes). Sajnos az enyemen csak 32bit-es UEFI volt szinte lehetetlen Linuxot applikalni ra. A linux tamogatas amugy is botranyos a cherry-s gepekhez, pedig hasitana rajta barmilyen disztro.