Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Értem, én elakadtam ott, hogy a biosban kellene a boot prioritást módosítani, s azt hittem te is erről beszélsz, a dual boot-hoz lövésem sincs, van ugyan egy dual boot-os tablet a családban, de gyak. nincs rajta használva az android.
Amúgy fast boot-nál is belehet lépni a biosba a pipo-nál, amennyiben bekapcsolod a fast boot-ot, annak beállításaiban lehetőség van arra, hogy usb-s eszközöknél ill. ps2 csatlakozós eszközöknél (utóbbi ugye nincs) megtörténjen az inicializálás még a boot-olás előtt, szóval így, ezzel együtt beállítva ugyanúgy van lehetőség a del gombbal belépni a biosba, sőt még az F7-el a "boot menu" is előhozható, ahol kiválaszthatod, hogy honnan bootoljon, s itt persze amennyiben a windows feldobná a talpát, telepítés céljából választható usb-s eszköz is. -
satmen
tag
Nekem Pipo X7s van. Mike88 már leírta, hogy ez egy box. (csak egy bekapcsoló gomb van rajta) A készülék hátulján nincs az SD mellett furat, ami a reset gombhoz vezetne. Nem vettem ki az ominózus pipát a boot menüből. (leírtam a történteket a 1979 hsz-ben) Azt a boot menüt kellene visszavarázsolni, ami a droidba történő átváltásomig megvolt.
A bios-ba a Mike88 által írt Delete-vel lehet bejutni. Main, Advenced, Chipset, Security, Boot, Save+Exit pontjai és ahhoz tartozó részek vannak. Kis nézelődés után, -semmin nem változtatva- kiléptem. Nem szeretnék téglát csinálni a készülékemből.
Szerintem is a leírt kombinációid billentyűvel bevihető változata lenne a megoldás a boot menü elő csalogatására. Ezt kellene "kitalálni". A power ugye megvan… és még?

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest