- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Ali-nak kevésbé jó a vásárló védelme, akár 3 hónapig is húzhatja az eladó a refund-ot ha elveszett a cucc, ha pedig meg is kaptad de rossz, akkor végképp problémás - 99-99.5% alatt nem is nézem az eladókat, ott aki csak 97-98%-os az már problémás, ez sokszoros tapasztalat! Sajnos ilyen tényleg kevés van, és az már lehet annyiért adja hogy nem is jó bolt. Az ebay sokkal jobban védi a vevőt - ott már a 98% is korrekt jó eladót jelent - célszerű olyan eladót keresni aki tracking nélkül küldi a terméket, mert akkor ha nem jön meg akkor is visszakapod a pénzed, ha pedig szemetet küld akkor szintén letagadod és az ebay a javadra fog dönteni - aki tudatosan szemetet küld azzal nem szabad szívbajoskodni...
-
interstate76
addikt
Ali-n és eBay-en is lehet vásárolni, csak jó eladót kell keresni, ami nem mindig egyszerű. Ali-n "gyémántos", eBayen pedig legalább 5-10e pozitív értékeléssel rendelkező eladóktól szoktam vásárolni és nagyon ritkán volt gondom velük, ill. ha mégis, akkor kivétel nélkül full refund-ot kaptam. Egyébként én az eBay-t jobban szeretem, ott jobbak a tapasztalataim, de az Ali-n többféle termék van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest