Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem az internetezési szokásaim álltak a kérdés középpontjában, érdekes, hogy neked mégis azt sikerült kiszúrni.
De szerintem ezt ne itt és most tárgyaljuk ki, mert senkit nem érdekel, én meg nem fogok neked magyarázkodni. Mindemellett nem mondtam, hogy droidos boxon netezek, honnan vetted ezt?
A kérdés arra vonatkozott, hogy szerintetek valóban ér-e több, mint 40e Ft-ot egy doboz, aminek a procija annyit tud, mint egy 9-10 évvel ezelőtti 2 magos, és amiben összesen 2 GB RAM van. Szerintem a mini pécék akkor mennének jó irányba, ha a 20e Ft alatti árkategóriában vásárolhatnánk egyre jobb eszközöket, ahogy az korábban volt, de már nem így van. Most ott tartunk, hogy 40e felett van a legolcsóbb wines kis doboz, ami egy heavy usernek természetesen nem elég, és játékokat még véletlenül sem lehet futtatni rajta. Na ezért álltam én meg az MK908-asnál. 12 ropi volt, és 1-2 tucatnyi torrentet lazán elfuttat, miközben meg is osztja őket a belső hálón, és még számtalan dologra használható. Igaz, nem win-t futtat, de az nekem nem is hiányozna egy TV-be dugott mini PC-ből.
Korábban nagyon elgondolkoztam egy i5-ös procival, ssd-vel, 4 GB RAM-mal és Intel HD videókarival felszerelt mini pécé megvételén, de az meg kb. 60e Ft + ÁFA lett volna (a mai árfolyamon még több lenne), amit sokalltam érte, szóval a spórolás és a mobilitás jegyében végül inkább vettem egy használt laptopot. Szóval nálam most az van, hogy nem látom, melyik mini PC éri meg igazán az árát. Régebben az RK3288-asokat vártam, mint a Messiást, de az ismert nyűgök miatt azok sem győztek meg arról, hogy be kell szereznem belőlük egyet. A korábban linkelt Draco-t megvenném 120 USD körül, ha tudnék rá tetszőleges linux distrot tenni. Vagy a 2 GB RAM-mal szereltet 80 USD körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest