- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
PainKiller13 #2976 üzenetére
Szívesen! Viszont az itt tárgyalt eszközök vagy winesek, vagy dual bootosak, azért tértem ki a windows alatti lehetőségekre.
A wines lehetőség ne riasszon el, ugyanis a Wintel W8 androidos része az eddigi legjobb (egy Beelink Mini MX mellett), amit láttam. Az összes eddigi mini pécémre custom romot tettem, hogy igazán használható állapotba kerüljön, a Wintel androidos része volt az első, amin gyári állapotában megy minden, amit futtatni szeretnék rajta. Emellett pedig a windowsos rész is jól jön néha: böngészni egyértelműen jobb, ill. én - többek között - pl. Plex Media Szervert futtatok rajta és bárhonnan elérem a megosztott képeinket, videóinkat, zenéinket stb.
(#2977) oszy Mik az elvárások: felbontás (720p, 1080p, 4K), 3D kell-e, bitráta (van-e elvárt minimum, vagy mindegy), hd hang kell-e, miről játszanál le?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Steam topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest