- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy a távoli játék funkciót xbox one-nal bírni fogják-e a kis dobozkáink. Papíron igen, de azért kíváncsi leszek rá, mit mutatnak a gyakorlatban.
Sokan leszólják az xbox one ezen funkcióját, csak azt nem tudom, miért. Elvileg a LAN-od hatósugarán belül a legalapabb win10-es gépen is bárhol játszhatsz az összes játékoddal, amik fent vannak a konzolon - sztem ez rohadt jó feature. Olyan, mintha lenne egy brutális külső videókártyád, ami ráadásul csak akkor fogyaszt, amikor éppen használod. Ha a dolgozószobában lévő Wintel W8-on fogok tudni online fifázni, miközben a konzol a nappaliban csücsül, akkor én kezet csókolok a Microsoftnak.
Ha nem megy a Wintel w8-on, akkor viszont kénytelen leszek megvárni, amíg ez a kis ventillátoros Tronsmart BJ19-es (aminek talán már a hűtésével sem kell majd molyolni) lemegy 100 usd környékére, ugyanis háttértár és RAM nélkül szerintem egyelőre a jóval erősebb proci (a J1900-as HTPC-k építésekor is igen népszerű darab) és a bővíthető RAM ellenére sem éri meg az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Linux kezdőknek
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Nintendo Switch
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest