- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
Huhh 1re bonyolultabb, ha tud vki vmi magyar és érthető leírást az segítene rajtam a legjobban. Előre is THX!
Nem értek én ezekhez a dolgokhoz csak szeretnék és ezért is kellene vmi szájbarágós és magyar nyelvű leírás -
Diskcopy
tag
válasz
rambo4ésfél #31 üzenetére
Meg kell nézni milyen fajta installja van. Installshield, Windows installer, Wise.stb. Aztán amit fentebb adtam linket ott az intermediate users applications részen belül megnézed, hogy az adott installert hogy kell indítani, hogy meglegyen ami kell hozzá. szinte lépésről lépésre le van írva, ha megkérsz valakit tuti lefordítja azt a kis részt, hogy hogy csináld, de vannak konkrét példák is megcsinálva.
-
X-COM
nagyúr
válasz
rambo4ésfél #31 üzenetére
csak akkor, ha tud a program unattend módban települni, erre van pár módszer, pl cmdlines.txt
-
rambo4ésfél
senior tag
Azt tudom hogy nem driver csakarravok kíváncsi hogy lehet e alkalmazázokat is integrálni a windowsba tehát amikor feltelepül akkor már automatikusan telepítse fel pl a winampot, nero-t stb.
A driverek integrálása az már sikerültcsak szeretnék még néhány programot is integrálni. -
válasz
rambo4ésfél #27 üzenetére
Ember, a winamp nem driver, szóval hogyan is gondoltad?
-
Diskcopy
tag
válasz
rambo4ésfél #27 üzenetére
Bővebben: link nézd meg itt. hátha
[Szerkesztve] -
0519
senior tag
válasz
rambo4ésfél #25 üzenetére
-
rambo4ésfél
senior tag
Lenne egy kérdésem!
Drivereket, programokat is lehet integrálni és ha igen akkor mivel és hogyan?
Ezekre gondoltam: audio driver lan driver talán vga chipset stb valamint winamp nero stb -
The DJ
addikt
Na sikerült megnéznem IE-vel, el is kezdtem letölteni a frissítéseket...
A .NET keretrendszer frissítések közül melyiket töltsem le, mert van egy pár és nem tudok kiigazodni rajtuk? -
Diskcopy
tag
Alapból törli asszem amit már feltettél. Van egy WUTool nevű freewareprogi, ami ha fut miközben megy update akkor elmentheted vele. De amúgy a Windows update catalogban bennevan az összes, onnan le tudod szedni. Bővebben: link
-
The DJ
addikt
A frissítéseket telepítés után hol találom az XP-ben?
Integrálni szeretném őket, de már fel vannak telepítve, és úgy tudom az XP eltárolja őket valahol. A windows Update-ről meg már nem lehet letölteni azokat, amiket már feltelepítettem... -
bitmad
aktív tag
Megnéztem a frissítéseket, valszeg ezek biztos jók:
KB884020 - 2004.09.17 - frissítés a WinXP SP2 szervízcsomaghoz
KB873333 - 2005.02.07 - inenntől meg dátum szerint csak újabbak vannak
KB885250 - 2005.02.07
KB888113 - 2005.02.07
KB888302 - 2005.02.07
KB891781 - 2005.02.07
KB867282 - 2005.02.08
De oda van írva mindhez, hogy:
Rendszerkövetelmények
Támogatott operációs rendszerek: Windows XP Service Pack 2
Tehát ezeket az SP2 integrálása után még bele lehet integrálni? -
X-COM
nagyúr
hát ez elég hiányos
a malícsúzra pölö semmi szükség.
amúgy innen ki tudod bogarászni az összes biztonsági frissítést
Bővebben: link
vagy
Bővebben: link
itt a windows xp sp2-t válaszd ne a prof-ot, vagy home-ot, mert ott hiányosan hozza, benne vannak a .net frissítések is minden nyelven, azok nem kellennek valszeg. -
bitmad
aktív tag
Moonman!
Valamelyik computer panoráma cd-n van magyar SP2, meg még van rajta
egy pár frissítés:
Malicius Software Remove Tool\
Windows-KB890830-HUN.exe
Updates for SP2\
WindowsXP-KB835732-x86-HUN.exe
WindowsXP-KB867282-x86-HUN.exe
WindowsXP-KB873333-x86-HUN.exe
WindowsXP-KB884020-x86-HUN.exe
WindowsXP-KB885250-x86-HUN.exe
WindowsXP-KB887472-x86-HUN.exe
WindowsXP-KB888113-x86-HUN.exe
WindowsXP-KB888302-x86-HUN.exe
WindowsXP-KB891781-x86-HUN.exe
Ezek az SP2 után megjelent frissítések?
Csak mert, az SP2 integrálása után ezeket még beleintegrálom a XP-be, meg utána a prescott javítást és a sata javítást és utána kiírnám cd-re.
Tehát jó lenne ez így? -
domedee
senior tag
nézz el ide: Bővebben: link
-
xtmod
senior tag
majd lehet hogy megcsinálom mégegyszer. (remélem nem mostanában kell)
az a helyzet, hogy egy frankó átlátható leírás alapján készítettem ezt a lemezt, és látszólag jó is lett . bootolható, azonkívül egy nyekkenés nélkül sikerült a telepítés is. ennek ellenére az első újraindítás után lehalt az egész kóceráj, és többé nem indult. még a leutolsó ismert működő konfiguráció című műremek sem hozta vissza!!
-
Pompi
nagyúr
Egy kicsit szájbarágósra sikerült az ez tény, de lehet a dummy usernek megteszi, mondjuk az meg nem is akar magától sp-t integrálni, tehát akinek már megfordul a fejében, hogy sp-t integráljon annak talán elég annyit írni, hogy futtasd ezzel és ezzel a paraméterrel.
Mivel én DOS-on nőttem fel, és a parancssor ma is jóbarátom én sem a parancsikonokkal vesződtem... -
moonman
titán
hát ezt kicsit túlbonyolították ezzel a parancsikon-baromsággal.
pedig milyen egyszerű Bővebben: link -
morzsa
aktív tag
Köszönöm, kipróbálom.
-
Pompi
nagyúr
Az SP integálás nem sikerült?
Mert akkor a hibát te követted el valahol.
Több forrás is van, én ez alapján készítettem és tökéletesen működik!
Bővebben: link -
xtmod
senior tag
hi!
aztán működik is??
én is megcsináltam ezt, az nlite nevű programmal, (az én sp1-m is eredeti) megcsinált szépen mindent, iso-t is, fel is írtam sikeresen. volt alkalmam kipróbálni,, (sajnos újra kellett telepítenem a windowsomat) gyakorlatilag az első újraindítás után behalt úgy, hogy még csökkentett módban, egyáltalán semmilyen módban nem akart elindulni!!!! oké! újra partíció törlés , új létrehozása formázás, (hogy alapos legyek)
, telepítés. az erdmény ugyanaz!!! nnna.. szépen kezdtem előről, de mostmár az eredetivel. felraktam rá az sp2-őt, azóta semmi gond, gyönyörűen megy!!
-
moonman
titán
nlite Bővebben: link
-
morzsa
aktív tag
Helló,
Sikeresen integráltam a SP2-t az amúgy jogtiszta XP home-ba.
Kérlek, mondja el valaki, hogy lehetne az alaplapi és a video drivereket is integrálni!
Az, hogy ''nem érdemes, mert mindig a legújabbat kell felrakni stb. ...'' nem érdekel, mert az alaplapomhoz még mindig az 4.43 4in1-t ajánlja a VIA, és a Radeon sem látszik gyorsulni az új és újabb omegáktól.
Az is jó lenne, ha csak linket adtok a megoldáshoz. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest