- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
parandroid #39 üzenetére
nekem 800*600ban 1002 a 32 megással... :O
-
törölt tag
válasz
parandroid #39 üzenetére
aaaaahhhhh, nem ultra, hanem ugyanaz mint neked, csak 32 megával... :B
-
törölt tag
válasz
parandroid #45 üzenetére
hááát...én má meg se merek szólalni...
p4es 1.7es, de hogy mi pontosan mi, nem'tom... :B de ehhez (is) volt integrált s3 savage4d...
és abszolúte szűz gép, semmi tuning nincsen benne
és ezen volt 800*600on 480 a vége... -
törölt tag
válasz
parandroid #40 üzenetére
télleg, 1024*768ban nem is próbáltam... szegény integrált biztosan szenvedne szépen... jááááááj, azt nem akarom most, megen szétszedni, kiszedni, átdugni :DD
viszont addig végigbogarászom az nvidia oldalát meg a supportokat... de majd csak holnap du tudok írni :)) -
törölt tag
válasz
parandroid #36 üzenetére
kipróbálod a tnt2 vel a 3dmark 2001se-t? jól értettem? :)
-
törölt tag
hát izé... bedugtam, teszteltem, csodálkoztam...
3dmark 2001 se-t használtam mindkét kártyához, mindkettőnél a legújabb driver volt fent... az s3-nál 800*600ban 480 a végeredmény...
a tnt 2nél meg szépen kiakadt a progi, egy olyan hibaüzivel, hogy lost focus... :F
semmi gond, leteszteltem játékkal... a tnt 2 sokkal jobban szerepelt... megtartom azt egyelőre, és inkább hamarosan veszek egy másikat :D -
törölt tag
válasz
parandroid #25 üzenetére
tnt2ultra... most már biztos... :(
de majd megnézem az nwn topicot mit alakítottak, csak nagy, és nehezen haladok rajta végig :) -
törölt tag
no de fiúk, Ti egymásét nézitek? :DD idekoncentrájjatok, amíg még el bírtok viselni... :)
és most egy durva kérdés(mielőtt hátast dobtok, lécci választ :D): az NWN elfut ezen a 32 megás ultran? -
törölt tag
válasz
parandroid #19 üzenetére
nahát akkor most tejjesen összezavarodtam... :F
akkor hol lehet a biosban állítani a méretet?
no mind1... elteszem magam keddig, mert addig úgyis csak értetlenkedem :D -
törölt tag
nem műxik, vagy nem lehet beállítani?
mert a(z elég) régi gépem biosában is lehetett nyomni 64 megáig... pedig az vmi régi pI-es gép amd k6-2es 300as procival... és ott is volt állítható az AGP aperture size az nVidiás kártyával...
no de majd jól végigpróbálgatok mindent... mindenesetre vagy rencer vagy veideomemóriában, de bentebb vagyok 32 megával :)
megint hülyeséget kérdeztem? :)
jaaah, és jáccok is, meg filmezek, meg konvertálok meg ilyenek... azért soxor kell(ene több... :))...
[Szerkesztve] -
törölt tag
bocsánat... :B tudok ám sokmindent(legalábbis szoftveresen... :D (?), de mióta itt vagyok, folyamatosan derül ki, hogy mennyire hülye vagyok az alapdolgokhoz is... :DD
ez nekem pl. új, hogy ha van 32 megás videokarim, akkor azt beállíthatom 64 megásnak is, és úgy is műxik... :)) szóval nézegettem én sok beállítást, de mivel műxött a gép rendesen, nem igazán változtattam semmit sem... meg volt amikor nem is mertem :)
minnyá átírom a szövegemet :)
de hülye vagyok, hiszen a fórum is ez...hardver :DD ááááááááááá :))
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
parandroid #12 üzenetére
hááát... a 2003as demo az lefutott... de a teszt vmiért abbamaradt a 3. vagy 4. résznél :D
-
törölt tag
köszönöm :))
asszem 64 megáig lehet tolni a memóriaértéket (vagy mit...most ködös gondolataimban kutakodva asszem AGP aperture size, ahol tudom változtatni ezeket az értékeket...) ha nagyobbra állítom, akkor az olyan, mintha akkora videokari lenne a gépben? vagy ez hülye kérdés volt? :D
kedden legkésőbb tudok majd tesztet csinálni... addig izgulhatok... :((( :DD -
törölt tag
válasz
parandroid #8 üzenetére
ooookés, értelek :)
nem akartam 2 monitoros megoldást, bár lehet családi filmnézésnél jól jött volna :DD
nekem az is jó, ha azt a 32 megámat visszaadja :D
sztem csinálok majd egy 3dmarkos tesztet...mindegy melyik ''évi'' (az meg kiJaz? :D) verziót használom? -
törölt tag
most akkor egy nagyon hülye kérdés :D : azért van az, hogy indításnál kiírja hogy 224 + 32 Mb memória? (256 ramom van)
és mi történik akkor, ha nagyobbra állítom a beállításoknál, hogy mennyit ''lopjon''?
és ha jól emléxem akkor nVidia TNT 2 Ultra a kártya... ez jobb lenne, mint az S3 Savage4D??
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
parandroid #2 üzenetére
juj most megfogtál, nem vagyok otthon és már 1 éve nem használtam... most vagy geforce 2 ultra vagy pedig tnt 2 ultra... de asszem az utóbbi... bár ha jól emléxem nvidiás meghajtó kellett hozzá :) ez nem túl bíztató mi? ez nem butított változat?
ha letiltom, akkor tényleg nyerek 32mb memóriát? -
törölt tag
Sziasztok!
A kérdés adott. :)
Van egy 32 megás integrált videokarim (s3 savage4) + van egy használaton kívüli másik 32 megás (inno vision 3d). Egyik sem vmi nagy szám, de stabilan és jól működnek, gondom még nem volt velük.
Ha beteszem az integrált mellé a másikat, összeakad-e? És van-e vmi előnye, ki lehet-e használni vhogy a 2 kártyát egyszerre? Egyáltalán van-e vmi értelme?
Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest