Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
De a tákolt medence az kell

Rákerestem ingatlan topikra, hátha van valami okosság ház vásárlására, de inkább csak a kedvem vette el utolsó pár oldal

Reménykedem, hogy elkövetkező 1-2 évben lesz lehetőség valami házat venni. Viszont kb nem tudom hogy kezdjek neki keresgélésnek sem. Nekem kb mindegy hol, nagyjából home office-ozok. Feleségem viszont ragaszkodik fővároshoz... Mondta menjünk külső pesti kerületbe - na de mondom ennyi erővel már agglo is lehetne.Ki hogy áll neki egy ház projektnek? Leginkább a "hol" kérdésnek? Lehet fura kérdés, ezt általában szokták tudni az emberek

szerk.: persze gondolom az általános válasz erre hogy mi a fontos nekünk: infrastruktúra (iskola, szórakozási lehetőségek stb), közlekedés stb.
Hát iskola pont fontos lenne, illetve ne legyen télen sem egy szmoghalom a sok szeméttel fűtő miatt. De ezeket az infókat levadászni kb lehetetlen, legalább is elég nehéz... Kicsit el is ment a kedvem az egésztől...
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest