- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
De a tákolt medence az kell

Rákerestem ingatlan topikra, hátha van valami okosság ház vásárlására, de inkább csak a kedvem vette el utolsó pár oldal

Reménykedem, hogy elkövetkező 1-2 évben lesz lehetőség valami házat venni. Viszont kb nem tudom hogy kezdjek neki keresgélésnek sem. Nekem kb mindegy hol, nagyjából home office-ozok. Feleségem viszont ragaszkodik fővároshoz... Mondta menjünk külső pesti kerületbe - na de mondom ennyi erővel már agglo is lehetne.Ki hogy áll neki egy ház projektnek? Leginkább a "hol" kérdésnek? Lehet fura kérdés, ezt általában szokták tudni az emberek

szerk.: persze gondolom az általános válasz erre hogy mi a fontos nekünk: infrastruktúra (iskola, szórakozási lehetőségek stb), közlekedés stb.
Hát iskola pont fontos lenne, illetve ne legyen télen sem egy szmoghalom a sok szeméttel fűtő miatt. De ezeket az infókat levadászni kb lehetetlen, legalább is elég nehéz... Kicsit el is ment a kedvem az egésztől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs