- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrx555
újonc
Sziasztok!
Kéréssel fordulnék Hozzátok!
Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra 
A héten leejtettem...pont telibe hasra esett...nem tudtam utána bekapcsolni. Kiszedtem az akksit és aSIM-et megigazítottam újra megpróbálta, és zöld sárga függőleges csíkok jelentek meg
Később még 1 x sikerült bekapcsolnom, akkor az Inew logó megjelent és elkezdett fura hangon (bekapcsolási hang) nyikorogva zenélni, mint amikor merül le az elem...és azóta semmi...Telefon szervizes szétszedte, megnézte, semmit nem látott rajta hibát, repedést vagy bármit.. akksi be lett mérve és rendben van. Szerintetek kuka, vagy esetleg van reményem? Előre is köszönöm segítségeteket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Highguard
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Különleges élményre invitál az Apple
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra