Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Nem maradt Power nélkül a Moto G17 sem
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrx555
újonc
Sziasztok!
Kéréssel fordulnék Hozzátok!
Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra 
A héten leejtettem...pont telibe hasra esett...nem tudtam utána bekapcsolni. Kiszedtem az akksit és aSIM-et megigazítottam újra megpróbálta, és zöld sárga függőleges csíkok jelentek meg
Később még 1 x sikerült bekapcsolnom, akkor az Inew logó megjelent és elkezdett fura hangon (bekapcsolási hang) nyikorogva zenélni, mint amikor merül le az elem...és azóta semmi...Telefon szervizes szétszedte, megnézte, semmit nem látott rajta hibát, repedést vagy bármit.. akksi be lett mérve és rendben van. Szerintetek kuka, vagy esetleg van reményem? Előre is köszönöm segítségeteket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gyúrósok ide!
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Svájci jellegű bicska eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra