- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Fotók, videók mobillal
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Üdv. az uraknak!
Hihetetlen dolog történt szegény telómmal... ma kiesett a zsebemből köves helyre és olyan szerencsétlenül érte egy kis kő sarka, hogy a képernyő felső szélén volt kb szűk 2 mm amit épp nem takart a védő fólia de még annak is pontosan a fólia szélére esett és természetesen el is tört. :-( Egyszer már jártam így de akkor csak egy kis pötty keletkezett a fólián és felvált körülötte kb. 3 mm-es körben. Kicseréltem és kész.De most sajna nem adta ki a fólia. Ebayon ha esetleg valakit érdekel 12000.-Ft ért találtam kijelzőt. Csak még az lesz érdekes, hogy fogom a régit kivágni a keretből mert azt már én ragasztottam be speckó ragasztóval. :-)
Mindenesetre annyira szeretem ezt a telót, hogy megpróbálom megmenteni mindenképp. Már nézegettem alternatívákat de 100000 felett lennének amire esetleg lecserélném de annyival többet nekem nem érnének.
További szép napot az enyémtől legalábbis jóval szebbet kivánok az uraknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs