Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
muhaha01
üzenetére
korai ez még, szólj ha megjött a teló.
másrészt írtam: a letöltött rom mellett lesz részletes leírás is.Kérlek először olvasd át a rendelkezésre álló infót a letöltött romban, majd ha megjött a teló és még úgy sem sikerül értelmezni akkor érdemes továbbmenni. most nagyon hiába mondanék bármit is, hiszen nem tudsz vele továbbhaladni

1. vcom driver telepítés (win7 ajánlott)
2. flashtool telepítés
3. flashtool indítás
4. flashtoolsban a kívánt rom scatter-file kiválasztása, paraméterek beállítása (DA DL)
5. a. teljes új rom telepítés: mindent hagyj bepipálva, firmware upgrade módot használj
5. b. ha csak systemet/kernelt telepítesz akkor download módban csak a szükségeset kipipálva indítsd
6. flastools start
7. kikapcsolt telefont rádugod
8. csík végigmegy, pipa megjelenik, lehúzod
9. a. ha teljes telepítés volt akkor bekapcs és vol+ együttessel recovery indítás és wipe data/cache, majd bekapcs
9. b. ha csak system/kernel csere és akarod a régi rendszer adatait, akkor sima indítás és frissít magától -
junkpod
nagyúr
válasz
muhaha01
üzenetére
érdemes olyan romot telepíteni ami már CWM vagy TWRP recoveryvel rendelkezik és rootolt is egyben. Például 1.1.1
Ekkor semmi mást nem kell csinálnod csak beírod a topik keresőbe: "SPFlashtool" és a találatok alapján fel-flasheled az új ROM-ot. És voilá, hipp-hopp lesz egy firss ropogós rootolt, recovery-s telefonod.

Nem viccelek, bár becopyzhatnám ide az SPFlashtool leírást amit kiad a kereseső de nem akarom az élvezetet elvenni
sőt a needromról töltött verziókban már benne van minden egy csomagban, driver, spflashtool, rom, leírás 
Ha elakadsz kérdezz, megoldjuk.
-
junkpod
nagyúr
Most próbáltam videózni és bejött a susogós video hiba. Eddig nem volt ilyen... Ötlet?
Galéria: 1.1.40001 -
junkpod
nagyúr
Tegnap este teszteltem a telot a mod után. A hívás képességek térerő jó, gps továbbra is ok, fogyasztás is ok.
Bp-pilisakármi útvonalon falusi kanyargóban jól teljesített, este sötétben is rábízhattam magam.Rokon nézegette, vizslatta, majd kibökte: ez az új iphone?

-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Az egész úgy történt, hogy miután bemásoltam az nvdata fájlodat nem működtek a simek, bemásoltam a firmware mappát reboot után is élettelen simek. Ekkor döntöttem, higy visszaállítom az eredeti állapotot. Mivel az eredeti mappákat másnéven otthagytam, gondoltam törlöm a moddoltat és visszaállítom a mappanevet. Ekkor töröltem az nvdata mappát, majd kezdtem átnevezni az "old-nvdata" mappát nvdatara. Pont mikor ok-t nyomtam fölül beugrottak a simek hibátlanul. Nézem mi lehet. Hát az old megmaradt de volt egy nvdata mappa mostani időponttal. Ekkor már sejtettem, hogy önjavító a rendszer. Kitöröltem újra és vártam. Mivel ekkor már volt működő simek nem történt semmi. Erre reboot és jött a simkeresés, nvdata megjelent és minden ok.
Arra még kíváncsi lennék mi lenne ha 850-es firmware mellett törli vki az nvdata mappát éscrebootol, akkor is jó lesz a telenor? -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Szerintem wipe nem nyul az nvram "mappához" hiszen az egy becsatolt partíció. Ha bootkor nem törlik direkt az nvdata mappát akkor marad a régi, ezért nem ér semmit ha csak a firmware mappa van 900-ra cserélve.
De persze jó lenne ha más is igazolná, gondolom másnak is hiányzik a telenor... -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Na ez nem így volt nálam. Kell a 900 firmware mappa. Viszont a te fájljaiddal így sem működik.
DE
Ha törlöd az nvdata mappát és restartolsz akkor létrehozza magának sim keresés közben. Így most 900 és telenor-ok a telefon.
Szóval ha telenorosítani szeretne bárki:
- mentsd el a saját firmware mappádat
- mentsd el a saját nvdata mappádat
- cseréld ki az 106 firmware mappára a mostanit
- töröld ki az nvdata mappádat
-restart
-először nem lesz sim, majd egyszer csak megjönnek, sőt eleinte a térerő is bizonytalan, de be fog állni. -
junkpod
nagyúr
válasz
laci laci
üzenetére
Mármint bekapcsolni az agps és epo funkciót?
Nekem most 1.1.5-ön messze a legjobb a gps. Javaslom én is a linken lévő infót. Én elsőre csak epo és cold módban indítottam, ekkor is 80mp környéki fixet hozott. Majd agps be, agps restart, hot. És azóta is tartja a 10-20mp fixet.
Ezután ellenőriztem mikor lesz nyugodt és 3d pontos a jel. Az ygpsben követhető ahogy a magasság is pontos lesz és a distance is csökken majd 0 lesz. Ha ez tartósan 0 akkor nem ugrál és jó!
Ma 11 ker és 16 ker között waze teszt is jól vizsgázott, googlenav viszont ugrált. De nekem waze a fontos. -
junkpod
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha van direkt beállítás, fájlmódosítás javaslat azt szívesen tesztelem a telenor kártyámon. Vedd figyelembe, hogy nem a 850/900 a gond mert az irreleváns a 3G szempontjából, hanem hogy nem tud adat módból adat+hivás módra váltani. Bár ha ez úgy muxik hogy 2100-on adat és 900-on gsm akkor lehet.
-
junkpod
nagyúr
válasz
üzenetére
van nekünk az a jó kis labwindows-os csoda, az is nvram paramétereket importál/exportál editál. Ha tudnánk hol kell belenyúlni az jó lenne, mert akkor az egyéb paramétereket nem piszkálnánk el. És ugye tapasztalatok szerint a GPS is nvram függő. Hihetetlen nagy különbség van az 1.0.6 és az 1.1.5 között gps-ben. (az utóbbi javára)
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
jó lenne egyesével tesztelni a fájlok cseréjét, hogy szűkítsük a kört. Végeztem egy összehasonlítást az általad feltöltött 1.0.6 NVdata fájlok (bal oldalt) és az én 1.1.5-ös nvdata fájlok (jobb oldalt) között.
Az alábbi fájlok különböznek tartalomra, illetve van még pár ami az 1.1.5-ösben van de itt nincs.
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
hát nem tudom... Minden esetre talán jobban jár mindenki, amíg nincs tuti infó, ha úgy próbálgatja ezt, hogy feltesz egy 1.0.6-ost, kiszedi magának ezeket a fájlokat és utána felrak egy tetszőleges másikat amibe a saját mentését pakolja.
Amúgy ez most neked 850-eskén vagy 900-asként működik?
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Na most megállt a szívem. Twrp-ből rátoltam az 1.1.5-öt, reboot, sim nem észlelhető... Ááá... Azt hittem imei ugrott, dehát sys update miatt nem lehet.
Na mindegy, wipe all, reboot és minden ok.
Aztán jöttem rá, hogy az etc csere tuti jó volna.
Asszem akkor futok új kört: 6-os flash, 3g be, 115 update, etc csere. -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
dehát ezt már megírtam korábban: feltettem az 1.1.5-re (majdnem ua mint az 1.1.1) az etc/firmware-t az 1.0.6-ból, reseteltem és ugyan 900-as lett DE nem ment a telenor.
Ha jól értettem RVR400 is csak ennyit tett (ugye?) és ez hozta neki a Voda 900-as netet. Ekkor írtam, hogy szerintem nem a modem fájl csere a lényeg.
Tények és következtetések:
1. Ha jótelenoros 1.0.6-ra rátöltesz másik systemet, reset nélkül akkor jó a telenor. Következtetés: nem a system-ben van a megoldás.
2. Ha kicserélgeted a modem fájlokat bármelyikben, akkor a freki változik ugyan de a telenor képesség az nem változik. Következtetés: nem a modem fájlokban van a megoldás, sem azokkal összefüggésben nincs.
3. Ha egy rossztelenoros romra visszatöltöd egy jótelenoros data-t, akkor megint jó a telenor (na ebben nem vagyok biztos, de mintha Janek kolléga tett voilna egy ilyen tesztet)Tehát valami olyan okozza a gondot ami az Android első boot-kor történik, amikor a data partíciót feltölti. Tehát valami rendszer beállítás. Na de ezt meg gondolom a system alapján teszi meg...
Keeperv kolléga? Mi a véleményed?
Vagy esetleg más partíción van a megoldás: kernel és társai... ?
-
junkpod
nagyúr
válasz
laci laci
üzenetére
Ezt csak kivárni lehet állítólag. Van hogy fél napig is bootolgat. Ne hagyd lemerülni.
Telenor:
Janek leírása alapján úgy gondolom, hogy az első bootkor ír valamit datára ami befolyásolja a telenort. Ezek alapján a build.prop is gyanús.
De nekem továbbra is gyanús az nvram kötet tartalma. Kíváncsi lennék azonos telo két romjának nvram mentés összehasonlítására. -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
mit raktál fel, ha jól emlékszem az 1.1.5 az nem is flash csomag, hanem recovery update formájában jött... legalábbis a rootolt verzió: [1.1.5 rooted]
Nekem az 1.1.1 volt fent előtte, ennek a TWRP-jével raktam fel a ZIP-et és lett 1.1.6, így nekem volt minden SD0 és SD1 is csak fel voltak cserélve, a kártya volt a 0-ás és alapértelmezett írás lemez.
forrás: [CP forum hozzászólás]
5076: de ez olyan mintha az 1.0.6-után nem csináltál volna wipe/fr-t, ha most nyomsz egy wipe data-t akkor megint nem lesz 3G normálisan!
-
junkpod
nagyúr
válasz
sonya35
üzenetére
asszem droidtools és spflashtools kombóval, de szvsz tuti, hogy ugyanaz a partíció felosztás, mint az eddigieknél így akár egy 1.1.1-es scatter fájl alapján spflashtools-os mentés is működhet (RVR400 és Keeperv majd kiokosít).
De nvram/imei-t droidtools-al fogsz tudni menteni.
Leírások itt is és szerteszét a weben, főleg prohardveres blogokban. -
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
Úgy döntöttem visszatérek az 1.1.5-re, eddig az volt a legjobb. GPS ttff, akku, képernyő, csak telenor bug létezik.
Az 1.0.6.wcdma900 megoldja a telenort, de:
- rettenetesen gyorsan merül (hogy ez 3G vagy más miatt, nem tudom)
- észrevehetően más a képernyő színezete, nincs az a durva fehéredés mint a régi 1.0.1 wcdma900-asban, de pici van
- jól észrevehető viszont egy "line-bleeding" a képernyőn ami szintén a túl magas fényerőre utal (egyébként a minimum fényerő is szemmel láthatóan erősebb, este zavaró
- GPS ttff sokkal lassabb, bár mintha a pontosság menet közben jobb lenne
- térerő gondjai is vannak, sokkal bitonytalanabb. Tegnap Balatonnál mindenkinek tökéletes villám webje volt nálam meg E-H+ mód között váltogatott állandóan miközben a H+ esetén is legalább 4 csíkosat jelzett. Viszonylag gyakori a teljes hálózati leszakadás is.
(mindez V4, 850-2000 telón)Szerintem sokkal stabilabb, gyorsabb az 1.1.5 (ráadásul az már rootolt verzióban is van

ui.: töltés, nekem felment 100%-ra az 1.1.1 és az 1.1.5 és az 1.0.6wcdma900 is, bár tény, hogy az első 15% gyorsan esik.
-
-
junkpod
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Tesztelem az 1.0.6-ost és szerintem ebben sem jo az agps, mert ha be van kapcsolva akkor hosszabb a ttff és fixálás közben is folyton bizonytalankodik. Ha kikapcsolom akkor 1mp belül van fix.
Hol van az a log? Mit cseréljek az 1.1.5-ből hogy jó legyen?Kunasgabi: én úgy flasheltem fel az új 6-ost, hogy a recot pipát kivettem és megmaradt az előző rom twrp. Bár tényleg jobb a cwm reco.
-
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
válasz
soundman1
üzenetére
Probald felrakni az 111-et amelyik prerooted és reco is van benne. Fw upgrade legyen da dl checksum is.
User és cache persze csatolj be valahonnan.
Rádugáskor nem kell nyomni semmit és nem is kell ujraindulnia.
Ha kész huzd le kapcsold be vol+ és recoban wipe data cache, reboot.
Ha rendben akkor mehet a 6-os. Csak download, reco user cache nem kell.
Ha kész ujra reco és wipeok. Jónak kell lennie.Jelentes: ttff 92sec+5perc folyamatosan változó jel majd beállt pontosra. Auto holnap. Bug még nincs.
-
junkpod
nagyúr
telenor: a teljes firmware mappát átraktam az 1.1.5-re de sajnos nem hozott változást. Ha már reset volt akkor felment az 1.0.6-os.
tapasztalat 2 perc után: telenor jól működik, lehet látni, hogy jelerősség függvényében váltogat a G, E, H, H+ között, ilyet a 850-es romok sose csináltak, ha 3G aktív akkor csak H vagy H+Tehát a megoldás nem a firmware mappában van és semmi köze a 900-assághoz. Azok a fájlok hibásak amik az üzemmód váltásokat kezelik. (amúgy a telefon persze most 2000-900-as lett.
Hétvégén tesztelem és majd jelentek

-
junkpod
nagyúr
válasz
mrgymisi
üzenetére
A canon dslr sem csinál jó képet fény nélkül. Az F2.0 egy viszonyszám, nem az abszolút bejutó fénymennyiségre utal hanem a relatívra, az F2.0 a lencséken "átférő" fénymennyiséget a felére rekeszeli. Nézz rá kérlek a lencsére, épphogy nem lyukkamera van benne. Nem lehetséges fény nélkül fényképezni, max hosszú expo idővel kompenzálni, de ahhoz állvány kell.
-
junkpod
nagyúr
nálunk is ugyanez a felállás. Egyébként a ZP700 annyival gyengébb amennyivel olcsóbb. Szerintem. Kamerája és a kijelző felbontása nekem nem lenne elég a Zoponak, de a többiben (külsőt kivéve de az szubjektív) megegyeznek.
Talán annyi, hogy a fejlesztés gördülékenyebbnek tűnik a Zoponál, jön OTA és stabilak a romok.
De én szeretem a kihívásokat
-
junkpod
nagyúr
válasz
raulicio
üzenetére
pedig nem bonyolult, bárki kipróbálhatja akinek most telenor gondja van:
a system/etc/firmware mappából az alábbiakat kell cserélni a minta szerint:
modem*.img
mt*patch*.bin
wifi_ram_code*
wmt_soc.cfgbelépsz rootexplorerrel ebbe a mappába,
készítesz mindegyikről egy biztonságimásolatot,
bemásolod az új fájlokat,
beállítod a megfelelő jogosultságokat,
kilépsz
kikapcsolod
indítasz recoveryvel,
wipe data, wipe cache
újraindítasz, vársz, bekapcsolod a 3G-autoWCDMA módot,
keresel olyan helyet ahol megjelenik felül a H+ jelecske, vársz egy kicsit, hogy stabilan maradjon,
gyomor már remeg
tárcsázó
telenor kártyáról 1220, hívás...
gyormor görcsben...
... hurrá / bmeg (nem kívánt rész áthúzandó)Esetleg akinek már 1.0.6 van fent az kimásolhatná és feltölthetné egy zipben ezeket a fájlokat, ne kelljen kibontogatni a flash-ből a teljes systemet.
De lehet hatásosabb ha a teljes firmware mappa tartalmat cseréljük, almappástól. Feltölti vki? -
-
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
én azt gondolom a Te gépeden az 1.0.6 WCDMA850 verzió van fent és ez a jelek szerint nem egyezik meg a WCDMA900 verzióval.
Ha jól értelmezem két ROM vonal létezik:
1. WCDMA850 vonal, ehhez már volt minden verzió: 1.0.3, 1.0.4, 1.0.6 (mint a tied), 1.0.7, 1.0.8, 1.1.1, (1.1.4 ez nem tuti official), 1.1.5
2. WCDMA900 vonal, ehhez eddig volt egy darab 1.0.1-es és RVR400 1.0.8 hibridje, most pedig van 1.0.6 (ha jól olvastam CC-nél már van ebbl 1.0.8 is) -
junkpod
nagyúr
A meghaló telefon/akku témához: a cp-n írták - és hajlamos vagyok elhinni -, hogy a töltés ciklikusan történik, azaz ha rádugod és feltöltött utána jön egy merítési ciklus majd töltés megint. Ezért nem hasznos éjszakára rajtahagyni, mert eszi az akksit. Főleg ha hibás a sw töltésvezérlés és már 86-nál visszaugrik. Olyankor lesz tüskés a töltés grafikon.
Inkább dugd töltőre pár órára napközben. Nekem most elműködik szinte kizárólag autós töltőről. -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
semmi érdekes nincs benne, lecseréli a teljes etc\firmware mappát, ebben vannak a modem beállítások, ez a nagy része, illetve felrak egy gps.conf-ot és egy gps so fájlt meg egy szintén lokációs szolgáltatással kapcsolatos fájlt.
inkább kibontom majd azt az 1.0.6-os Concorde systemet és a benne lévő etc\firmware mappát fogom tesztelni a telenor oldaláról.
-
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
proximity sensor, ez kapcsolja ki ha füledhez rakod és igen infrared

1.1.5. GPS + új waze: nagyon elégedett vagyok vele, ma reggel BP16-BP11 útvonalon egyszer sem rakott mellé és nem szédült, párszor volt amikor a sebesség le-fel szaladgált álló helyzetben de a nyilat nem rángatta
(és nem szélvédőn volt, hanem lent a középkonzolon!) -
junkpod
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Kb a legfelső, mert egyszer rányomtam. De miért nem fotozd be google fordítóval?
Az nem lehet, hogy egyszerűen nem hozzávaló az új lcd?
Rendorsrácnak is azt mondtam, hogy ott a vcom driver a rom mellé csomagolva az1.1.1-ben.
Amúgy meg állítólag az 1.1.1 és a 1.1.5 szinte csak a buildpropban különbözik... -
junkpod
nagyúr
válasz
rendorsrac
üzenetére
Ha az usb driveren nem tudsz túljutni akkor nem tudunk segíteni.
Ha végképp nem megy ketess egy win7-et és kezd azzal.emery2: szinkronizálás ki be
-
junkpod
nagyúr
Ha valakinek van concordos 14.02.15 modem.img-je azt szívesen venném tesztelésre.
Azt olvastam, hogy a cc már teszteli a kitkat beta romot

-
junkpod
nagyúr
válasz
rendorsrac
üzenetére
Töltsd le az 1.1.1-et chinaphone arenarol, az a legkönnyebb dolog. Spflashtool telepitéssel felmegy ez pedig kb 20x szájbarágósan le van írva itt is.
Szedj le mindent, kezd hozzá, ha elakadsz, kérdezz. -
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Na gps tesztelve 1.1.5 romban.
Ygps, csak epo és google mobil, legeslegelső indítás rom csere óta: 30mp alatt fix, 12 hold, 9 zöld, 4db 30 felett, és egy 40-es
Gmaps ha a compass jó akkor tökéletes, ha a töltőm fogjaz iránytűt akkor 5%-nyi mellérakás.
Jó lesz ez!
Még egy telenor javítás kellene, és rendben vagyunk. -
junkpod
nagyúr
válasz
balaaa88
üzenetére
1.1.5 letölthető prerooted verzioban is.
Tegnap felraktam, először nem sikerült a wipe mert a twrp nem mountol jól. De másodjára advanced wipepal már sikerült.
Egyelőre semii érdekes, telenor szar, wifi nagyon erôs, mobil térerő talán gyengébb vagy hasonló, gps majd délelőtt.
Nagyon piszkálja a csőröm egy hibrid telepítés amíg nem lakom be, erre vagy az 1.1.1-re ráfleshelni az 1.0.1-es sytemet a telenor miatt...
Illetve jobb lenne ebből az 5-ösből flashtool verzió is. -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
na de ha nincs fix akkor nincs navi sem... illetve ha menet közben jelet vesztesz akkor megint segítenek. ahogy gondolod, nem kell kipróbálni, én csak leírtam a saját tapasztalatomat.
Amúgy épp most linkeltem két túra útvonalrögzítést a GPS topikba, mivel külföldi, ott még mobilnetem sem volt és eléggé jók lettek szerintem. Nézd meg: [GPS útvonalrögzítés tesztek]
-
junkpod
nagyúr
válasz
Petike6
üzenetére
próbáld ki inkáb az 1.1.1-et, nekem most az a tapasztalatom, hogy az EPO és az AGPS mintha "zavarná" egymást. Korábban már írtam, hogy csak EPO-val elég jól navigál, most teszteltem és csak AGPS-el is. Ha a kettő együtt van akkor vannak gondok, szinte soha nem jön a fix.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Szabaka
üzenetére
ez mind az 1.0.8.-as rom ismert hibái. Mondjuk azért az durva, hogy magyar boltból vásárolt készüléket kiadnak ezzel a képernyőzár hibával...
Ajánlom az 1.1.1 romot mindenkép (persze csak saját felelősségre, mert kb Te vagy az első fecske
, ezzel minden hiba megszünt (kivéve telenor bug). -
junkpod
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem.
vannak ott komplett firmware fájlok is, pl 1.0.8-as.De amit ott GPS fix név alatt találsz az NEM fw fájl, az a maui meta tool és egyéb segédeszközök és ÚJmodem kalibrációs fájlog (WG és TD modemhez is). Van hozzá egy manual is miszerint ezeket a modem kalibrációs fájlokat kell feltölteni és működik is. Semmi imei állítgatásról nincs szó, habár a Maui Meta Tools valóban alkalmas arra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest