Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkaroly73
csendes tag
Sziasztok! Bár tudom hogy ez nem az az oldal, de nem találtam sehol sem. A téma iNew V3 Plus. A csoda 8 magos. Az első gondom, hogy semmivel sem tudom rootolni. Valakinek sikerült már bármivel? Az általam összes ismert rootolo programmal próbáltam de nem ment. A másik gondom, hogy gyárilag nincsen benne a Fejlesztői lehetőségek menüpont amiben ugye az USB hibakeresés meg a többi benne van. Helyette nyomtatás van. Ezéltal nem tudom frissíteni. Aztán ami van az a gyári rendszer frissítés. Talált is frissítést amire le is frissítette magát. Na innentől kezdve nem kapcsol be. Eljut az iNew feliratig aztán semmi. majd bejön a droid baba és az van odaiírva hogy nincs parancs.Aztán a recovery menüben smmi sem működik. Mivel USB-n nem tudok frissíteni alkalmazást, gondoltam sd-ről megy de semmi. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Garancia már nincsen rajta. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Képregény topik
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest