- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszöntök mindenkit, én is beálltam a V3 táborba

Pár órája van csak nálam de eddig nagyon tetszik mindenben!
Az itt elhangzott hibáknak semmi jele nálam egyenlőre
Fekete változatot vettem és a legújabb 4.2.2 Android fut alatta, én 2db Telekomos kártyával használom és midenhol fullon van a térerő, a GPS 2mp alatt talál jelet még a lakáson belül is, ilyet még egyetlen telefonomnál sem sikerült!
Eddig csak felsőkategóriás készülékeim voltak kínai még soha, vagyis volt egy Huawei P6-om, de eddig azt kell mondjam, hogy elmehet az összes ismert gyártó a sunyiba, mert egy kicsit tartottam az 1Gb RAM-tól, hogy kevés lesz de ugyanazokkal az alkalmazásokkal amiket pl az S5-nél is haszáltam ott a 2Gb RAM-ból jó ha 3-400mb szabad helyem maradt és lagolt a rendszer
Itt meg állandóan van 400mb szabadon és sehol egy lag, ennyit arról ha jól van optimalizálva egy rendszer és nincs telepakolva minden sz@rral!
Na majd írok még a tapasztalataimról ha több időt töltöttem a kicsikémmel
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest