- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
Haaat ..nem tudom..azert lehetne vilagosabb is, nappal látni, de en mar vakeger vagyok🤣
Az automata fényerő szabályozást viszont nem szeretem. De megnézem lehet-e allitani fixre(az remlik valami napfeny mód vagy mi az van, ami fenyesebbe/ vilagosabba teszi, nem tudom hogy) de hatha a tobbiek okosabbat tudnak mondani [kép] na ilyen ha beallitom, eddig nem látom a valtozast🤣 -
eldrah
aktív tag
Nem nagyon értem ezt a gyorsan merül dolgot amit irtok...jo..nem éppen egy 3310-es amit hetente töltött az ember, de mas kategoria is. Nekem siman kibir egy napot ugy, hogy megy a gps, telefonalok, fotozok, játszok, errol vetitek ki filmet a projektorra, ugy, hogy elotte vagy letoltom, vagy epp online megy, a tererom itt a kis lakasban szonte egyenlő a nullával, szival küzd a kereséssel....egy film alatt kb 15% amit merül. Ma megpróbálom, vagy holnap megnezni jobban,hogy birja...de reggel hatkor leveszem a toltorol es este 8-9 fele rateszem általában. Igaz volt amikor mar ugy dugtam ra, szamolt vissza hogy kikapcsol😂 de olyan is van ezek mellett este még 10-15% volt benne kb. Max. fényerőn szinte mindig, mert kint dolgozom.
-
eldrah
aktív tag
Valahogy meg lehet forditani a lehuzas módját (jobbrol beallitasok, balrol ertesitesek fentrol lefele) ezen a hyperOS-n? Sehogy nem all kezre a gyári mod..tudom..masik launcher, de anelkul?
-
eldrah
aktív tag
Na tegnap nem agyaltam tovabb, megvettem a francba
hat sokkal gyorsabb mint a note12😁 bar ez az értesítési sáv lehuzas nekem még fura, hogy nem mindegy melyik oldalrol huzom lefelé az ujjam . Na meg allandoan a bekapcsolo gombra teszem az ujjam, nekem az nagyon kényelmes volt basszus, itt a kijelzoben van a leolvaso
-
eldrah
aktív tag
Amúgy ennyire nincs még használatban ez a telefon meg elterjedve vagy csak ennyire nem írnak ide az emberek? Az x3 pro-nál tökre pörgött a topik már a kezdetektől szinte, itt meg alig van valami vélemény tapasztalat vagy bármi..:/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest