Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Diplomáciával sok minden lehetséges, mondjuk nem mindenki megértő... Nem rég írtam egy fosztogatónak hogy azt a városom ne fossza, mert helytartóra gyűjtöttem. 20 perc volt hátra már csak, szóval piszok szerencse hogy online volt
Ha lenne hadseregem akkor ilyen probléma nem lett volna, de most fontosabb a nyersanyag gyűjtés. Majd miután meg lesz a városom nyugiban csinálok valamicske sereget.
Beléphettél volna még valamilyen szövibe, ott biztos tudtak volna segíteni.
Egyedül ha még fejletlen vagy nem nagyon tudtad volna megoldani. -
-
Boci_83
őstag
Az én véleményem az hogy ilyen előre haladott szerveren mint a Beta, a Te 600 fád, meg a 300 kavicsod nem sok mindenkinek fog kelleni. Szerintem sokkal kevesebben fognak támadni, mintha az új szerverre regeltél volna. Ott mindenki foszt mindenkit, akit csak ér. Ráadásul egy 2 éves szerveren már olyan fejlettek a bányák, hogy abból is megélsz sokáig.
Ám írj egy koordinátát merre vagy...? Én is a Betán játszom. -
fpeter07
veterán
Leglogikusabb az utolsó szerveren elkezdeni, ott még nem mentek el nagyon az emberek pontba, de ha nem számít neked a rang mind1 melyiken játszol.
Kezdéskor kristályos szigeten kezdtem, így nem sokára borhiányban voltam. Üzengedtem egy másik játékossal és tudtunk csereberélni.
Legelőször fejleszd a raktárad és próbáld meg minnél magasabbra húzni a városházát.
Akadémiát is célszerű felhúzni, az elején sok mindent ki tudsz kutatni, ami szükséges.
Olvasgasd a súgót.
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest