- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
edeleny #2247 üzenetére
Nem jártam még windowsos totyikban én se.
De, pl battlefield totyikokba rendszeressen, és ott IS természetes volt, hogy csakis az eredeti volt támogatott. Ez az alapelvekben is benne van, de ebben az esetben sokkal bonyolultabb. Tudni kell, hogy a BF-ben, ha letöltős krekkes verziót választod, generálsz egy kulcsot, ha ez történetessen már egy létező kulcs, tehát valaki megvette eredetibe, és Te is ezt használod, tönkre teszed annak a játékát is, aki ezt keményen megfizette. Másrészt, a peccsek rendszeressen jöttek ki, és akinek eredetije van, azoknak nem nagyon van lehetőségük krekkel foglalkozni ebben az esetben, ergo, normális tanács ebben az esetben is csak az lehet, hogy tessenek eredetibe megvenni, ha tetszik, ha nem. Másrészt, szerintem ez természetes. Ha van egy játékprogi, amit sokat használ az ember, annak ára elöbb-utóbb relative, de elfogadható szintre sűlyed, ergo igenis, vegye meg az illető. Nem, nem kell az összes játékot megvenni, mert sok az olyan, amit szinte azonnal töröl az ember, de azért legyen eredeti is a polcon, ne csak másolt.
Ami pedig az ikariamot illeti, még ha nem is szándékos a multizás, de még a gyanuját is kerülni kell. Én legalábbis a szívemre venném, ha kitiltanának, mert azért nem egy hete játszok, rengeteg idő-, és enegia van benne, és ez, huss, szerte fuss.Másfelől, klántársaimnak is tartozok annyival, szerintem, hogy "vigyázok magamra".Ha pedig vezető szerepet s betöltök, ott már sokkal nagyobb a felelősség. Ergo, én ebben az esetbe keresnék egy internet kávézót, és semmi mást nem csinálnék azzal az ACC-al, mint szabira raknám. Ennyiért nem fogják kitiltani (mert elképzelhető, hogy abból a kávézóbol más is fellép).
Minden más tevékenységet viszont megtorolhattnak, akár csak pár nap eltiltással is, vagy ami még roszabb, egy évre letiltással. Na, az mennyivel jobb?
Amúgy Marszupilami vette a fáradtságot, és ezek szerint megtalálta a választ. Én ebből azt szűröm le, hogy igaziból semmit se tehetsz, nem nagyon tudod korrektül irányítani a másik várost, megvédeni szinte esélytelen, kitiltás nélkül. Már, szerintem. -
Marszupilami
csendes tag
válasz
edeleny #2234 üzenetére
Account-Őrzés engedélyezett:
Az alábbiak betartásával:
• Egy Game Operátort kell tájékoztatni mielőtt az account-őrzés
megkezdődik és véget ér, email-ben. Ha változás történne az örzés végével kapcsolatban, akkor szintén tájékoztatni kell a GO-t.• A tájékoztatóban szerepelnie kell az időpontnak, hogy mettől meddig tartana az őrzés, és ki lenne a helyettesitő felhasználó.
• A helyettesitő felhasználónak igazolnia kell, hogy ő fog helyettesiteni akár email-ben akár IRC-en.
• Nem lehet a csapatokat mozgatni, vagyis támadni az őrzött Acc csapataival, kivételt képez a mozgatás alól, ha a csapatok külső támadás miatt veszélyben vannak!
• Ilyenkor csak és kizárólag szállitás-küldetéssel lehet elküldeni őket az eredeti helyükről, de az is csak az őrzött felhasználó Acc városain belül engedélyezett.
• Ninjazas: Nem lehet őrzött Acc csapatainak mozgatását úgy időziteni, hogy azok egy adott városba érkezve megvédjék azt.
• Egy felhasználói fiókot maximum 12 órán keresztül lehet őrizni megszakitás nélkül. Hosszabb időre a Game Operator engedélye szükséges.
• Az őrzésnek akkor lesz vége, ha a tényleges tulajdonos belép a játékba, de az őrzés végeztéről tájékoztatni kell a Game Operátort email-ben vagy IRC-en.
• Egy felhasználói fiók sem őrizhető egy új szerver (világ) nyitása utáni 3 hétben.
Az őrző a következőket teheti az őrzött felhasználói fiókkal az őrzés ideje alatt:
• Ha az őrzött accountot támadás éri az őrző megmentheti a csapatokat, de csak is szállitással illetve átküldéssel az őrzött ACC valamelyik saját városába!
• Felhasználói fiók vakáció módba helyezése.
Az őrző a következőket nem teheti az őrzött felhasználói fiókkal az őrzés ideje alatt:
• Nem szállithat nyersanyagot, sem az őrzött felhasználói fiók városai között, sem más városba.
• Nem költhet nyersanyagot védelmi épületekre (nem fejleszthet) és egységekre (nem képezhet), tehát ami hadüggyel kapcsolatos.
• Nem őrizhet felhasználói fiókot, ha már őrzött egy másikat az utóbbi 7 napban.
• Nem őrizhet olyan felhasználói fiókot, ami már őrizve volt az utóbbi 7 napban.
• Nem veheti ki Vakáció módból az őrizendő felhasználói fiókot.
• Az őrizendő felhasználó fiók tulajdonságait változtatni / törölni nem teheti.
-
Shad0w
senior tag
válasz
edeleny #2236 üzenetére
Igen. De ha teljesen biztos akarsz lenni, akkor FF-et úgy kell beállítani, hogy bezáráskor törölje a sütiket és akkor FF-et újraindítod. Ennél többet nem lehet tenni. Amúgy meg egyébként is érdemes törölni a sütiket, nem kell azt senkinek se tudnia, hogy merre járkálok a neten, na de ez messze vezető téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest