Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Volt is, meg most is van Victorinox bicskám (eredeti, egy hivatalos honi forgalmazónál vettem), és hadd ne értsek egyet. Csak azért tartom, mert a melóban kell valami az ebédhez, ami valamivel többet ér, mint az éttermi botok, amiket késként adnak. De azt semmiképp nem tartom előnyének, hogy kb. hetente fenni kell, mert nagyjából attól elmegy az éle, ha ránézek. Persze értem a mögöttes koncepciót, hogy szinte bármivel meg lehet fenni, akár egy lapos kavicson is, na de akkor is, ez inkább vicc kategória.
Ha meg mindenképp a multitool képességei miatt emeled piedesztálra, akkor sokkal inkább egy Leatherman. Jobb anyagok, több funkció, sokoldalúbb. De az sem ér fel a külön-külön kapható szerszámok minőségével.
Amúgy meg én egy szóval sem mondtam, hogy a cikkben, vagy a topikban valaki sírt emiatt, csak általánosságban megjegyeztem, hogy én már ilyen jellegű hozzászólásokat/véleményeket sokszor olvastam/hallottam ezzel a témával kapcsolatban.
Az AI-s résszel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- OnePlus 9 Pro 5G 12GB RAM, 256GB tárhely + töltő + kábel + 5 tok
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest