Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
Nekem is ezt csinálta!:(( Nálam a memóriák nem akartak müködni! Vagy 3x-4x szedtem ki és raktam vissza mirre elindult a gép! Amugy nálam se kép se hang nem volt! Szó szerint! Amugy azzért gondoltam a memóriákra mert mult este még plusszba raktam bele 128cat és reggelre már nem indult! Ugy hogy azt ajánlom neked is hogy a memóriát szedki és tedd vissza és probáld meg elinditani! Ha nem indul akor még csináld meg egy párszor talán elindul! Vagy ne rakj bele memóriát és probáld meg ugy!
-
laja
tag
Hasonló esetem volt nekem is még a slot 1-es Pentium 3-asommal. Ez a proci még nagyon instabilan állt az alaplapban, egy olyasmi foglalatban, mint a memória- vagy slot1-foglalatok. Egyszer hozzáértem a procihoz, és azonnal minden eltűnt a képernyőről, se kép, se hang. Kivettem, visszaraktam, ugyanaz. Beszartam. Elvittem egy közeli bolt (Carrera, azóta megszűnt) szervizébe a gépet, ott megállapitotta egy faszi, hogy mind a proci, mind az alaplap meghalt. Szerencse, hogy ott volt a Rufusz szervize is a közelben, és volt annyi eszem, hogy oda is elvittem a gépet, hogy ott vajon mit mondanak róla. A srác valami alkoholos folyadékkal megpucolta a proci érintkezőjét, és íme, minden rendbejött. Tanulság: nem minden ''szaki'' ért a dolgához.
-
bazs
aktív tag
Talán érintkezési hiba, ha garis az egész nem értem miért kértek pénzt, és ha garis oda is lehet adni nekik, hogy csináljanak vele valamit, vagy cseréljék az egészet vagy ilyesmi. Ha nincs mindenen gari kéne tudini mi is a hiba?
Ha szó szerint érted, hogy se kép se hang akkor szerintem alaplap. Bármi más hibája esetén az öntesztnél csipognia kéne, persze csak ha a speaker-t nem húztad le :)
Ha csipog, akkor az megvan, hogy mit jelent, ez elvileg elég szabványos, úgyhogy nem gond.
Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Projektor topic
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest