- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
-
snowdog
veterán
Elmondom miből indultam ki. Veszek egy jogtiszta programot, PNA esetében az a gépre van telepítve, ugyanis Primo-t másképpen nem lehet kapni. Vásárláskor vagy működik, vagy nem. Ha nem működik garanciában cseréltetem. Ezt az iGO verziót később már semmivel nem lehet bővíteni, csak legális kiegészítőkkel, aminél ugyan az az eljárás, mint a gépre telepített verziónál. Vagy egyből működik, vagy garanciában cseréltetem. Tehát házilag, netről letöltött anyagokkal sem térképpel, sem DEM fájlokkal, sem hasonlókkal nem lehet kiegészíteni, csak és kizárólag skinnel.
Talán nem is vontam le messzemenő következtetést a képeidből, de ha ezeket figyelembe veszed, akkor mire gondolsz?
Nem vagyok Moderátor, tehát nem is tudlak bannolni. Rossz helyre címezted.
Megpróbáltalak figyelmeztetni. Ha akarsz ezen aztán akár meg is sértődhetsz.
-
-
jszobi
csendes tag
Szia!
Nem kell a sys-ben a kártyán levő könyvtárakra hivatkozni, megtalálja magától. Sajnos a poi könyvtárat a primo valami oknál fogva nem találja meg, azt tedd az eredeti helyére az RF-be.Bocs, látom már megoldottad.
Valószínűleg van a progi contentjében is dem file-d, azt látja duplikáltnak.
-
_kanga_
csendes tag
Nekem eddig még nem sikerült úgy beállítanom az elérési utakat, hogy ne egy helyen a contenet mappa alatt legyen minden, az meg eddig mindegy volt, hogy az sd-n vagy a gépen volt de minden egy helyen volt alatta.
Próbáldi ki egy az egyben rátenni a content tartalmát az sd-re és akkor csak a content helyét kell megadni. -
TRob1
veterán
Akkor nincsenek poi-jaid, ezért nem tudsz keresni (vagyis lehet hogy vannak, de a navi számára nincsenek)
De úgy látom még a domborzat se (sys-be arra is hivatkozol)
Sztem a térképeket is ellenőrizd, hogy itt a menüpontban azok vannak-e a térképen belül, mint az igo/content/map mappádban. (Biztos igo a mappa neve és nem pl. primo? vagy más?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Nintendo Switch 2
- Láncfűrész topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- E-roller topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest