- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Na megint én!
Feltettem a rob_branding_1.6-ot, s teszteltem. Nem vettem észre csúszást, ami az egyes "márkákat" érintene. Viszont: az eddigi (1.5d verzióba megismert) kék színű KEDVENC-ek ikon eltűnt, s a régi, sárga csillag jelenik meg. Persze lehet ezt változtatni, csak nem alapértelmezésben jelenik meg a kék csillag!
Egyelőre maradok 1.5d-nél, ezt annyival tuningoltam meg, hogy beletettem a branding.zip\ui_igo9\common\ mappába eme két fájlt:speedwarn.bmp
speedwarn.sprEzáltal az egyes figyelmeztetések, pl "Vigyázz gyermekek" tábla a nagyobb felbontású skinben is helyesen jelennek meg, az eddigi fekete hátterű, "nem méretarányos" ikon, most kisebb, láthatóbb és sárga alapú ikon lesz!
A'la kisspista -
-
kockazatos
tag
Szeretném megkérdezni azt hogy a kedvencek ikonját hol tudom vagy hol lehet válltoztatni? Csak hogy ne minden kedvencnek egyforma legyen az ikonja!
Úgy szeretném mint ahogy a képen is van hogy mások az ikonok kedvencek közt!
GJA V2.23-at használok! Meg rajta van PLAJOS 2.20 módosítás is! -
kisspista
senior tag
Találtam egy nagyon furcsaságot, talán hibát ebben az újított, 1.5d verziódban: a "kedvenc" hely, kék ikonja nem a helyére kerül, hanem a kijelölés alá, s ha több kedvenc hely van, akkor mindegyik lejjebb ugrik egyel.
Íme egy screnshot az 1.5d verziódról:
Ez pedig a korábbi, 1.5c verziód:
Mitől lehet ez?
Nálam korábbival jól működik, az újnál meg a mellékelt képen látható állapot jelenik meg. -
snowdog
veterán
Nagyon gyakran próbálgatom a különböző dolgokat, és általában a save mappát nem törlöm. Úgy tűnik ez a branding ezt megkívánja. De inkább továbbra is a saját branding-emet használom.
Természetesen ez nem kritika akar lenni, mert szép munkát végzel. És aki ezt a brandinget akarja használni, az valóban törölje a save mappáját.
-
snowdog
veterán
Igaz átláthatóbb, az tény. és erre szerencsére van 1 egyszerű megoldás is akinek mégis jobb multiikonokkal: törölne kell a branding.zip-ben lévő project_config mappát (igo9.ini-t)! (asszem ezt bele is írom a txt-be ezekután)
Szerintem ez nem jó ötlet. Kitöröltem, és ez lett belőle.
-
kockazatos
tag
Vannak még a sys-ben ilyen figyelmeztetéseeim! De nem mindet mondja be Pl: lakott terület-bukkanó-tüzoltóság-kórház-alagút ezeket nem mondja! Mi erre a megoldás?
[debug]
speedcam_enabled=1[warning]
speedcam_warning=1
is_spoken=1[speedcam_category:0]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Figyelem, fix sebességmérö kamera."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:1]
activated_speech="Figyelem, lehetséges mobil sebességmérés."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:2]
activated_speech="Figyelem, lámpás sebességmérő kamera."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:3]
activated_speech="Ez a háromas kategória."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:4]
activated_speech="Figyelem, tilos jelzésen áthaladást rögzítés."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:5]
activated_speech="Ez az ötös kategória."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:6]
activated_speech="Vasúti átjáró következik."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:7]
activated_speech="Figyelem, BUSZ sáv."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:8]
activated_speech="Figyelem, útlezárás."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:9]
activated_speech="Gyermekek, lassíts."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:10]
activated_speech="Figyelem, lakott terület."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:11]
activated_speech="Ez a tizenegyes kategória."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:12]
activated_speech="Fizető kapu következik."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:13]
activated_speech="Kórház a közelben."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:14]
activated_speech="Tűzoltóság a közelben."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:15]
activated_speech="Díjfizető zóna."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:16]
activated_speech="Vigyázat, bukkanó."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:17]
activated_speech="Alagút következik."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:18]
activated_speech="Vigyázat, magasságkorlátozás."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:19]
activated_speech="Vigyázat, szélességkorlátozás."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:20]
activated_speech="Figyelem, 30-as zóna."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:21]
activated_speech="Figyelem, lehetséges alkoholszint ellenörzés."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:22]
activated_speech="Információs hely."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:23]
activated_speech="Érdekes pont."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:24]
activated_speech="Határátkelőhely következik."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:25]
activated_speech="Sebesség korlátozás"
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:31]
activated_speech="Figyelem, egyéb veszély."
overspeed_spoken_type=1 -
kockazatos
tag
A blut elérési útjának ez van megadva
appl="%My Flash Disk%/Program files/MioBT/MioBT.exe"A bio bt mappában van még ilyen konfigurációs beállítás is ini-ben
[KeyBoard]
UseChineseKeyBoard=0
KeyBoardOffsetX=1
KeyBoardOffsetY=106[Contacts]
AlwaysEnable=0[ApplicationPath]
Contacts=\My Flash Disk\Program files\Contacts\Contacts.exe
A blut exe mérete 12432
a blut core exe mérete 271504 -
kockazatos
tag
Ok már látom csak nem figyeltem. A bluetooth miért nem sikerül sehogy? A bluetooth exe a mio belsejében van a program files mioBT map mappában. De van melette még egy exe aminek a neve miobt core ! Most gja v2.23 skint használok! de eddig egyik skinemmel sem indult el! Kiteszi az ikont vagy a kijelző aljára vagy a navi képernyőjére fekülre de az csak akkor látszik ha megnyomom a képernyőt. Ekkor bejön a blut ikon de hiába nyomom semmit nem csinál csak megy tovább a navigáció. Már külsőn is volt mio belsőn is meg mindegyiken de mindel ugyanaz! SEMMI! Az elérési út a sys-ben szerintem jó!
-
-
snowdog
veterán
Egy kis történelem, remélem ezt elolvasva tisztul a kép:
"A TopMap Zrt a kezdeti időkben első sorban a magyarországi piac kiszolgálására alakult, így kezdetben nem nagyon tudott részt hasítani a nagyok mellett a nyugat-európai navigációs piacból. Felismerve a cégben rejlő üzleti lehetőséget, a keleti régió dinamikus fejlődését azonban az NNG Zrt többségi tulajdont szerzett a cégben, ami után a cég a kelet-európai piacok felé nyitott. Kezdetekben a Mitac és később az NNG piaci erejét kihasználva fokozatosan egyeduralkodóvá vált a kelet-európai régióban, mint globális térképszolgáltató."
Van olyan csomag, amiben van TopMap elnevezésű térkép, és van amiben meg nincs. De ettől ez még mind NNG térképcsomag! Ezzel együtt úgy látom ezzel az elnevés kombinációval téged sikerült tökéletesen összezavarniuk!
És akkor most jön a lényeg:
Mérföldkövek a cég életében
2002 Megalakul a Top-Map Térképszolgáltató és Adatértékesítő Kft.
2006 A Nav N Go Kft. bemutatja a Hannoveri CeBIT kiállításon az iGO My way 2006 szoftvert, amely hamar a régió legnépszerűbb navigációs alkalmazásává válik. Magyarországról a térképi adatokat a Top-Map szállítja.
2007 A Nav N Go Kft. 100%-os tulajdonossá válik a Top-Mapben.
További hasznos információk, a jobb értehetőség kedvéért:
2004. november
Megalakul az NNG Kft. Több befektető, mint például a GPS&More is csatlakozik a céghez, melyek a globális navigációs üzleti tapasztalataikkal járulnak hozzá az NNG sikeréhez.2006. augusztus
Az NNG megvásárolja a PDAmill Kft-t, a 3D-s megoldásokat nyújtó játékszoftver-fejlesztő céget, amely a kezdetektől részt vesz az iGO My way szoftver fejlesztésében.2010. december
... a vállalat új megjelenést és új nevet kap. A Nav N Go Kft. nevet az NNG Kft. váltja fel! -
snowdog
veterán
Pedig így van. Mivel a TopMap magyar cég, csak magyar térképet készít. Szerintem a román térkép, ami a TM neve alatt jelenik meg csakis azért lehet, mert feltételezésem szerint megvehette a román térképész céget. A többi KEU térkép pedig a helyi térképész cég nevét viseli. A NYEU térképeket az NNG általában a Teleatlas-tól veszi, és azt teszi a full EU csomagjába.
Ez így néz ki a gyakorlatban:
"Európa térkép, a TopMap részletes Kelet-Európa térképével
Európa legfrissebb térképe és érdekes pontjai (POI), a TopMap részletes, 18 országos Kelet-Európa térképével!
A térképcsomag következő országokat tartalmazza: Belgium, Hollandia, Luxemburg, Németország, Ausztria, Liechtenstein, Svájc, Andorra, Spanyolország, Gibraltár, Portugália, Norvégia, Svédország, Dánia, Finnország, Egyesült Királyság, Írország, Olaszország, San Marino, Vatikánváros, Franciaország, Monaco, Málta, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Észtország, Görögország, Ciprus, Magyarország, Lettország, Litvánia, Montenegró, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Ukrajna.
Több, mint 10 769 100 km-nyi utat és több, mint 2 975 600 hasznos helyet magába foglaló térképlefedettség."
"•A 2010. 4. negyedév (Kelet-Európa), 2010. 3. negyedév (Nyugat-Európa) térképpel és POI-adatbázissal Ön egyszerűen frissítheti navigátorának elavult térképét"
Látható, hogy a TM csak a KEU térképet jegyzi a saját nevén. És még azokat sem ő készíti. Sőt, a KEU és a NYEU kiadási ideje sem azonos, mégis egy komplett csomagot alkot.
-
snowdog
veterán
Nem egészen erre gondoltam!
Hanem arra, amit írtál: "... de az ugye nem full EU (soha nem is volt belőle...). Ez nem igaz. Pontosan azon a módon, ahogy leírtad miből áll a TM KEU csomag, ugyan úgy van belőle Full EU. Nekem is van (legálisan!). Tehát miből is áll a TM-nek nevezett full EU: Kelet EU helyi térképekből, és NYEU Teleatlas térképekből. Erről írtam. Ezért mondtam példaként, hogy amit KEU TopMap-nek neveztél, az sem csak TM térképekből áll.
Az egész dolognak egyetlen lényeges pontja van, attól függetlenül, hogy ki adta ki. A határon többnyire csak akkor illeszkednek a különböző térképet, ha egy kiadásból származnak. Ez akkor is így van, ha az összes térképet a Teleatlas adta ki, és akkor is, ha TopMap-nek, vagy NNg-nek nevezzük.
Mert ha ez nem így van, akkor láthatunk olyan esetet, mikor Komáromból Komarnoba tervezésnél Pozsony felé tervez a program. És akkor kérdezik, ez most miért van? Programhiba? Nem, nem program hiba, hanem rosszul összeválogatott térképek. És csakis azért írtam róla ennyit, mert erről a jelenségről sok helyen, sokszor olvastam.
-
snowdog
veterán
Az előbb is arra válaszoltam.
Nem tudom, mert mostanában nem követem figyelemmel a poikat (ezt írtam az előbb is). Amikor még foglalkoztam vele, és többféle poi állománnyal kísérleteztünk, akkor egyik verzióval sem sikerült tökéletes eredményt elérni. Lehet hogy ez azóta változott.
-
-
drotifuti
aktív tag
Esküdni mertem volna...de tévedtem...látni látja egyébként mert beraktam a voice mappába meg a dll-t meg a tts_nua_v5...akkor nem én voltam béna...
visszatértem a 8-ra...megvan eredetibe SD-n....sajnos primoba az én felbontásomban (320*240) csak warez verzió van azok meg (úgy halottam) véreznek valahol, mindegyik... -
-
kockazatos
tag
Szeretném megkérdezni hogy van nekem egy v2.22 skinem primóra. Addig tisztába vagyok vele hogy a skin mappába beteszem a v2.22 dolgot. De a többi dologgal mit kell csináljak? / utility mappa-changelog v2.22-sys txt DJA example readme txt ui igo9 mappa/ ezek vannak még nekem de nem tudom mit kell csinálni vele. Segítenél?
-
kockazatos
tag
Szeretném megkérdezni azt hogy gond lehet e az hogy ha én a letöltött skinemből csak a 2 tömörített mappát tettem be a skin mappámba. a többit "Other mappát" ezt töröltem. ebben volt még több rar meg zip mappa. ebben volt a bluetooth mappa is rar formában. Ezzel mit kelett volna csinálnom?
-
kockazatos
tag
Én már mindent megpróbáltam de nem megy semmi a bluttal. Eddig ment rendesen de rátettem az igo primo-t ami tökéletes amin minden megy csak a blut nem. Nem hiszem el hogy enyi próba után se menjen. Menüből nem megy. De rányomok a képernyőre ott beadja az ikonját ott is rányomok de ott is semmi reakció. Eltünik minden és megy tovább a navigálás.
-
kockazatos
tag
Inkább leírom hol van és te leírod mit írjak be. Csatlakozok usb vel a gps-el a sz.gépre aztán Program files mappa-aztán MioBt mappa-aztán ebben van a Bluttal kapcsolatos exe-k dll-ek dat és way formátumú csomó dolog. Na akkor már csak az kell hogy mit írjak a primo sys txt blutjához? Picit ágyú vagyok ezekhez sajna. Még anyit szeretnék mondani hogy nekem ebben a mappában 2 exe van egyik a miobt exe a másik a miobt core exe.
-
TRob1
veterán
-
rolmillion
csendes tag
Rob te vagy az én emberem. Nem Primo téma, de mióta megvettem a noname kínai GPS-emet 5"-os, nyomozok elérési útvonalakért. BT már megvolt egy orosz oldalról, és ugyanaz mint neked. Hátha a FM trans., és a zenelejátszó is stimmelne. Esetleg ha megkérhetnélek leírnád az összes elérést a készülékedhez, hátha a többi is stimmelne. (nemtok szinkronizálni a cuccal, így nem látok a RF2-be)
-
rolmillion
csendes tag
Köszi.
Esetleg a minden egy panelen látszik (jobb alsó sarok, hátralévő idő, érk idő, hátralevő táv) azokat lehetne átállítani. Vagy hogy úgy működjön, hogy ha a 3 paraméter ki van nyitva (egymás felett a három adat) amelyikre rákattintok az legyen a legnagyobb és a másik kettő pedig a kicsi egy gombon?
Most alapesetben a hátralevő táv a legnagyobb, és az érk idő és hátralevő idő van a gombon kicsiben. És csak ez a 3 adat jelenyíthető meg, bármi is van beállítva nekem a kinyitás alkalmával (egymás felett 3 adat)Remélem nem vagyok túl kínai a fogalmazásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest