- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
Parallaxis #34 üzenetére
Műanyag és műanyag órák között is van különbség. Instinct 2x-em párszor már odabasztam rókahegyen mászás közben a sziklának. Ennek ellenére még nem karcos. Abban viszont maximálisan egyetértek hogy túlárazott a Garmin mostmár. Ha az instinct leváltásra kerül.... Majd évek múlva.... Nem vagyok biztos benne hogy nem nézek azért előtte más gyártónál szét. Mégis átgondolva legalább azt hogy mit kapok a pénzemért.
-
akosxyz
senior tag
válasz
Parallaxis #5 üzenetére
Ez a Balance is jól néz ki, de a T-rex-nél pont ez a masszív kinézet tetszik.
Ahogy olvasom, azért nem Garmin szintű. Viszont töredék áron van. -
Lajmund
őstag
válasz
Parallaxis #27 üzenetére
Előtted írtam nem kell potyogni lehet diktálni. Nálam nincs akadàs ilyen formában ahogy leirtad és sose merült ennyire. Nem tökéletes ez se tudom a hatàrait és legyen jobb ez is de 120-ért amikor kijott jó vètel volt. Fél milláért ezt is fikáznám mert annyit nem èr. És a smasung ultràt se venném annyiért amennyi mert csúnya és nem tud annyival többet. Lehet elfogult vagyok mert én az akkori egyik legdràgább garmint probàltam és azèrt az àrèrt cserèbe szàmomra csalodàs. El tudom fogadni hogy aki olcsobbat vesz pl fr265 meg ezek annak azèrt az àrért megèri mert arànyos a tudàssal. Amúgy van igèny a üzenet vàlaszolàsra a mai világban. Pàr mondtattal sok üzenetre gyorsan lehet vàlaszolni diktàlással. Egyszerű példa tura van de a telo a táskába vagy nálad sincs mert van esim tudsz válaszolni egyből. Nem kell megálni stb stb. Vagy bicon is egyszerűbb nem kell elovenned a telot oràba diktàlsz és meg is van. De mèg uszàs kozben is megoldható habàr ott sose hasznàltam de a lehetőség adott.
-
Lajmund
őstag
válasz
Parallaxis #2 üzenetére
Nagyobb kijelzövel. A garmin sajnos nem tud olyan jo lenni mint amilyen presztizse van. Pedig nagyon szivesen vennék egyet de annyira gyenge a tudása a jelenlegi orámhoz képest hogy egyszerüen vállalhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Napelem
- Yettel topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged