- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Turàzoknak jobb mindenki másnak egy okos ora bőven elèg több tudással. Mondjuk ir valaki és nem kell a telefonnal szorakozni ha pl koszos a kezed vagy mást is csinàlsz közben csak simán belediktàlod az oràba a mondanivalód és az ora leirja és elküldöd. Gpay-el tudsz fizetni. Ha a telefont leteszem az oràn làtom a kamera képèt és ott is nyomom el az elsütöt amikor mindenki jó helyen van nem kell ide oda rohangàlni. Rendes google térkèp van. Tudok hivást inditani fogadni (fülessel a fülembe nem az oràn beszélek de azon is lehet amúgy) Annyira összhangban van a teloval hogy konkrétan az a névjegyzèk van mint a teloba utobbi hávásokkal stb. Üzeneteket tudok inditani ugyanúgy az oràba diktàlva. Van gesztus vezèrlés ha nem akarsz az oràhoz nyúlni. Ha van esimed nem kell magaddal vinni a telefont mert mindent tudsz óráról csinàlni. És mèg rengeteg dolog ami most nem jut eszembe. Gyönyörű végtelen szàmlap amik mindent is mutatnak ugy szabod őket magadra ahogy csak akarod az utolso muatoig hàtrérig mindent is lehet. Én szeretnék egy jó garmint csak mèg nincs.
-
Lajmund
őstag
Érdekes szívesen kiprobálnám ha majd lesz egy rendes órájuk ami a hétköznapokban is annyit tud mint a jelenlegi samu. De nem tud mert buta mint a föld. Addig meg majd èrzem magamon hogy mennyit birok.
Règen nagy szám volt a garmin nem is nagyon volt jo alternatíva de ma màr az okosorák ilyen àtlag heti 5 napot sportolnak mint én bőven elég.
Tudok mindent monitorozni ezzel is. Uszàsnál és biconàl se a samsung se a garmin nem pontos. Mindkettő pontatlanul mèri a távolsàgot uszàsnàl nem ismeri fel pontosan mit uszok és biconàl amikor izzad a kezem mindkettő elveszti a pulzus jelet és pontatlan. Sulymellénnyel amikor edzettem mindkettő pontos volt kb ugyanazt mutatták. De cserébe a samu sokkal élhetőbb a hétköznapokban.
-
Lajmund
őstag
A turás vonalon kívül nem sok érv van a garmin mellett. Esetleg él sportoloknàl de talán oda meg mâr kevés a sport tudàsa. Én heti 5 napot edzek különböző dolgot. Volt nàlam epix pro egy hètig nem győzött meg bőven elèg a samsung galaxy 6c47. Több napos turázoknak a semmibe elhiszem hogy jobb egy szolàros garmin de kb ennyi. Ráadásul amik tetszenek horror àrba vannak és fél àron egy apple w ultra pontosabb. Hobbistàknak szerintem simán jó lehet egy ilyen trex is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- OpenWRT topic
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest