- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Előtted írtam nem kell potyogni lehet diktálni.
Ez lehet változott, de a GBoard nálam nem működött egy csomó alkalmazással, így vissza kellett váltani a Samsung megoldására, az meg nem tud magyarul.
Amúgy van igèny a üzenet vàlaszolàsra a mai világban.
Erre írtam, hogy NEKEM nincs erre igényem. Ha elég egy rövid válasz, akkor ott vannak az emot ikonok, vagy a gyorsválaszok. Bővebben nem fogok bohóckodni egy órán, akkor már előhorgászom a telót és azon pötyögök (pedig amint írtam, a mostani órámon tudnék diktálni választ).
Ezen kívül nincs semmi ami értelmes tudásbeli különbség lenne.Egyébként az, hogy a Garmin túlárazott és nagyjából hülyére veszik a vásárlókat, az nem vitatéma, mert ez szerintem is így van. (Azért 2024-ben egy zafír kijelzőüveg ne kerüljön már plusz 100 ezer Ft-ba. No meg 1 millió alatt nincs fém óraház, csak fröcssöntött műanyag???? Ha meg törik a műanyag fül, akkor fixáras csere gariidőben??? Az acél lünettát meg direkt puha anyagból választani amit a ruha is képes koptatni, karcolni, mindezt egy sportra kitalált óránál???)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest