Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
Szerencsére a helyzet megoldotta magát, mert ahol egynél több meleg, indokolatlan afromerikai, nő, stb. szerepeltetések, az általában gyönge produkció minden szempontból, és nem érdemes megnézni. Első körben a forgatókönyv szokott elfogyni alóluk, a többi az már nem érdekes a nézőnek mert technikai. Túl nagyra tárták a kaput a hülyéknek a stábban, és teliszaladt, vagy például ha sok a nő, akkor nem volt pénz, meg ilyenek.
-
hemaka
nagyúr
Jöjjön nyugodtan, engem nem zavar. 0 streamingre vagyok előfizetve, pár évvel ezelőtt mát meguntam az élősködésüket, meg az egyszer trágyább felhozatalt lásd.: The Last of us mémek
-
Johnny001
senior tag
Miattam kár, csupa szar film, ennyi. Ha ingyen van se nézem az HBO-t, meg az összes többit. Majd, ha lesz normális kínálat!
-
A név választás nehéz..
A filmekben felülprezentáltsághoz meg annyit, hogy ha a sok ostoba kamu keresztény, magát felsőbbrendűnek és műértőnek tartó nem félne annyira hogy elviszi a buzidémon mert megnéz egy ilyet és nem háborodna fel rajta minden egyes alkalommal ha meglát egy indokolatlan szexualitású embert a tévéjén, akkor nem is csinálna reklámot ezeknek és nem is érné meg a studióknak ezzel provokálni, mert ez is csak nézettséget hoz nekik.
-
Nemfértkiaze
kezdő
Ez a “fejlesztésnek” nevezett örökös változtatási kényszer. Eleve ökörség volt egy bejáratot márkanevet kivezetni. Szerintem nagyjából lecsengett a sztríming őrület, árral és kínálattal lehet előfizetőket nyerni. Nyetfinget pl nem tudom mi viszi előre, mert egy túlárazott kalap sz.r szerintem. Maxunk van, de az is csak mert ingyen van teló előfizetés mellé.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
bollokcs80 #23 üzenetére
Pontosan!
Mármint az irigykedés része....
A név/logo változtatásnak meg a látszólagos/tényleges megújulás a célja, szerintem, hogy ezzel felhívják a vevők/fogyasztók figyelmét!
Aztán, hogy ez mennyire sikeres....egyes esetekben működik, máskor meg, mint itt is, keksz.... -
bollokcs80
Korrektor
-
A melegek lakosságarányát célzó felmérésnek pont annyi értelme van, mint bármelyik hátrányosan megkülönböztetett etnikuménak, rohadt sokan nem fogják annak vallani magukat.
Aztán ha nyitott szemmel jársz, munkahely lakókörnyék stb... feltűnik hogy gyenge becslések szerint 5 de inkább 10% körül vannak. Csak nagy részük tök jól elvan jön megy dolgozik, nem picsog.
A sztori és karakteridegen beleerőltetést én sem szeretem. Főleg hogy sokszor a hírverés és polgárpukkasztás a célja. Nem lenne jobb simán csak jó filmet csinálni? Nem ezzel kell hírnevet elérni.
-
zseko
veterán
Ilyet én sem tudnék mondani, ugyanakkor a 'Nem azért részük történeteknek, mert abba illenek hanem, mert kötelezőből' résszel azért egyet tudok érteni. Nem sok olyat láttam ahol ne ezt éreztem volna én is. Láttam néhányat ahol imádtam is őket - és az egyik kedvelt sorozatommá lett a végére -, volt ahol totál sajnáltam őt ami történt vele, volt ahol ilyen karakter volt a főszereplő de illett is a sorozathoz, nem is tudnám hetero szereplővel elképzelni hogy működött volna, de legtöbbnél nem érzem én sem hogy szerves részei lennének a történetnek, csak hogy 'kellett bele ez is', és full érdektelen a történethez, és nem a szerepe van fókuszban előtérbe tolva, hanem a beállítottsága.
-
zseko
veterán
Azért az kemény hogy már az első hsz-t gyomlálni kellett
(én nem láttam, szóval csak a törlésre reagálok)A cikkhez szólva, elég nagy idióta is volt aki anno ezt így ki is kitalálta, hogy a HBO nevet töröljék.
-
scdlsc
senior tag
Akkor nem kell előfizetni rá. Aztán ha sokan nem fizetnek elő, akkor csődbe mennek. Nem kötelező nézni egyik ilyet sem.
Köszi, de én nem szorulok segítségre ilyen téren. El tudom dönteni, hogy milyen szolgáltatásra fizetek elő. Például nincs TV előfizetésem. Nem is járok a TV csatornás topikokba bekommentelni, hogy elegem van a házasodó gazdákból, vagy az tízezredik énekes X-ekből és milyen ótvar sz.r igénytelen műsorok.
(Nekem meg az állandó uszításból van elegem. Mert a komment nem vélemény volt.) -
tibaimp
nagyúr
HBO nevet elhagyják...kb. 100 éve használták ezt, mindenki így ismerte, nem lepődtem meg, hogy azt olvasom, mégis visszatér a név...
-
Necroman_Mk2
őstag
Eleve nem is kellett volna átnevezni, nem tudom, mi volt annak az értelme. Pláne, hogy az HBO egy jól csengő, bejáratott márkanév.
-
Callisto
őstag
Pontosan. Többszörösen felülreprezentáltak bizonyos típusok. Nem azért részük történeteknek, mert abba illenek hanem, mert kötelezőből, propagandaként nyomják.
Ennek érdekében szégyentelenítik meg az eredeti műveket tiszteletben egyáltalán nem tartva őket és ez a legnagyobb baj ezzel az egésszel. Alárendelik még az új IP-k történetetének, párbeszédeknek a megvalósítását, ívét, minőségét (akár film, játék, sorozat) minőségét is. -
HantekDSO
tag
válasz
E.Kaufmann #9 üzenetére
"az értelmes konzervatívok szerintem simán nem fizetnek elő" - így igaz!
-
E.Kaufmann
veterán
A konzervatív és a normálisan gondolkozó nem feltétlen szinonímák, (még ha valóban nem szerencsés bármit fullban tolni) pláne elnézve a mai helyzetet. Lömöbötökú propagandára meg ott van a zÁeFdé vezér leszboszi a maláj vagy milyen ázsiai barinőjével
, azért kell utálni a migiriket, hogy ők békében flangáljanak az utcán
Visszatérve a témához, az értelmes konzervatívok szerintem simán nem fizetnek elő, oszt csókolom
-
sfefe
addikt
Ha nálad nincs ezzel akkor nálad van a baj....
Ebben semmi hiszti nincs mert marhára túl van tolva már ez..
És igen voltak régen is de nem ennyi..ma szinte minden filmben/ sorozatban van ..és igen baj...
Tudok segíteni még vmiben?...
(Elege van már sokaknak ebből a píííszi kancsó őrületből ha Neked nem hát nézzed de másnak lehet más véleménye igaz?....) -
E.Kaufmann
veterán
Az nem a dízni plusz?
Itt olyan sorozatok voltak, amit az Aranyosi Peti említett, hogy eleinte jött egy szereplő, azt megszekszualizálták, majd kinyírták és innen eljutottak odáig, hogy jött egy szereplő, kinyírták, aztán szekszualizálták meg
Lorenzóék négyig igazán nyithatnának egy One2Rule streaming oldalt szittya magyar testvéreinknek
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Elekit TU 8200-R SE csöves (kit) erősítő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest