- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
gabor2488 #15 üzenetére
Ember, fent írtam a Tab S5e-t.
Az iPad 9th teljesítményben reggelire megeszi a tabod. És még jól se lakik vele. Hogy ért-e volna 65 ezer ft difit neked? (Plusz ceruza.) Csak ha játékra vetted volna. Egyébként jól jártál a Tab S6 2022-vel. 100k környékén abszolút szerintem a legjobb vétel. Sőt megkockáztatom, hogy még ma is. Itt a Honor Pad 9, ami erősebb, de az üzemideje kritikán aluli. Az iPad 9/Xiaomi Pad 5-6 alatt a Tab S6 Lite 2022 egy jó választás. Majdnem az egyetlen jó választás. (Oké, 70k alatt a Realme Pad, Xiaomi Pad szintén jó.)
-
janeszgol
félisten
Ennyiért akkor mondanám rá, hogy látható vétel, azaz vegyük figyelembe, ha oled lenne. Ha már csirke a hardver (ennyiért), akkor legyen oled. Filmezésre az lenne jó.
Oled, quad hangszóró. A Samsungtól a kedvenc tabletem a Tab S5e. Igaz az hardveresen is jobban állt akkor, amikor megjelent, de oled volt négy hangszóróval. Jó képe volt, jó hangja volt. Jó akku ideje volt. Imádtam.Tab S5e. Kurva jó volt. (Mondjuk ma is az még. Csak az SoC öregedett meg benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest