- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
gabor2488 #21 üzenetére
Sajnálom, hogy használtat nem veszel semmiből sem, mennyi jó dologtól esel el....
Patika tableteket veszek marketplaceen is a bolti ár töredékéért. 2022 december elején egy 9. generációs ipadet vettem tollal együtt garival 130-ért
1 hónapot ha használták, nem tetszett nekik.
Tudod ki venne ilyen hulladék Samsung tabokat ha sokkal olcsóbban vagy ezzel egy árban kapsz messze jobb tabokat használtan (patika állapotban garival)
És még évekig ki fog szolgálni a 9. generációs is, egy átlag jóskát meg aztán még sok-sok évig kiszolgálná. -
janeszgol
félisten
válasz
gabor2488 #15 üzenetére
Ember, fent írtam a Tab S5e-t.
Az iPad 9th teljesítményben reggelire megeszi a tabod. És még jól se lakik vele. Hogy ért-e volna 65 ezer ft difit neked? (Plusz ceruza.) Csak ha játékra vetted volna. Egyébként jól jártál a Tab S6 2022-vel. 100k környékén abszolút szerintem a legjobb vétel. Sőt megkockáztatom, hogy még ma is. Itt a Honor Pad 9, ami erősebb, de az üzemideje kritikán aluli. Az iPad 9/Xiaomi Pad 5-6 alatt a Tab S6 Lite 2022 egy jó választás. Majdnem az egyetlen jó választás. (Oké, 70k alatt a Realme Pad, Xiaomi Pad szintén jó.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest