- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
válasz
Ron Swanson #114348 üzenetére
A kijelzőre tippet nem tudok, de 65 rugóért elég jó vétel volt.
-
lypen99
aktív tag
Vettem/értettem!
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok tudom van Hardverapro, de ott nem találok amire szükségem volna.
Valakinek nincs elfekvőbe egy T400-s hűtője?
Persze nem ingyen, csak van itthon egy fan hibás T400 és a gyerekeknek csak jó lenne tanulásra.Törölhető ha szabályt szeg a hsz-m!
-
lypen99
aktív tag
válasz
FoxiestFox #107480 üzenetére
A lényeg működik, öröm és bodottsag.
Azért elfogadnam azt a szörnyeteget. ;)
-
lypen99
aktív tag
válasz
FoxiestFox #107472 üzenetére
Azért nem semmi modding az azért aláírható.
Így mindennap useban érzed az előnyét?
Azért ha 90 fok a "teteje" akkor még szerintem elég jó. :))Azért elkellene már valami mindennapi használatban lévő noti, normális hűtéssel és normális üzemidővel.
Apropó a proci mennyire eszi az akksit?
-
lypen99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #106618 üzenetére
Az stimm vidit is nézek most is, csak hát nehéz úgy szétszedni valamit ha a csavar konkrétan bele van barmolva...
Nem tudom hol vették, én is úgy kaptam azt mondták jó amikor láttam akkor is FAN erroros volt.
Most itt megnéztem, kapott egy kis porszívást is, de most konkrétan a ventit veszem (venném ki) csak hát van annyi gond, hogy a csavart bele barmolta akiktől vették. (Szakbarbár..)
-
lypen99
aktív tag
Üdv, helló urak.
Kérdésem lenne.
Adott egy T400-s ami valszeg Fan hibás lesz. (Mindent próbáltam, ami lehet de only FAN errort ír ki, pedig kapcsolásnál felpörög aztán leáll az egész gép és ki írja, hogy FAN error majd lekapcsol.)
Nincs e valakinek elfekvőben egy db vagy el e tudná e későbbre tenni?
Igen tudom, ott van a Hardverapró, de ott mire találok az is idő, így bátorkodtam feltenni a kérdést ide, ha persze maradhat.
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy T400-s Fan Errorral.
Levettem a billt és azt láttam, hogy felpörög is meg nem is.Pörgettem ujjal elindult, de a hibát továbbra is kiírja.
Vehetek új ventit? Jó lenne költség mentesen megúszni, de félek csak ki kell cseréljem.
Vagy ötletek mi baja lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest