- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
válasz
Ron Swanson #114348 üzenetére
A kijelzőre tippet nem tudok, de 65 rugóért elég jó vétel volt.
-
lypen99
aktív tag
Vettem/értettem!
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok tudom van Hardverapro, de ott nem találok amire szükségem volna.
Valakinek nincs elfekvőbe egy T400-s hűtője?
Persze nem ingyen, csak van itthon egy fan hibás T400 és a gyerekeknek csak jó lenne tanulásra.Törölhető ha szabályt szeg a hsz-m!
-
lypen99
aktív tag
válasz
FoxiestFox #107480 üzenetére
A lényeg működik, öröm és bodottsag.
Azért elfogadnam azt a szörnyeteget. ;)
-
lypen99
aktív tag
válasz
FoxiestFox #107472 üzenetére
Azért nem semmi modding az azért aláírható.
Így mindennap useban érzed az előnyét?
Azért ha 90 fok a "teteje" akkor még szerintem elég jó. :))Azért elkellene már valami mindennapi használatban lévő noti, normális hűtéssel és normális üzemidővel.
Apropó a proci mennyire eszi az akksit?
-
lypen99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #106618 üzenetére
Az stimm vidit is nézek most is, csak hát nehéz úgy szétszedni valamit ha a csavar konkrétan bele van barmolva...
Nem tudom hol vették, én is úgy kaptam azt mondták jó amikor láttam akkor is FAN erroros volt.
Most itt megnéztem, kapott egy kis porszívást is, de most konkrétan a ventit veszem (venném ki) csak hát van annyi gond, hogy a csavart bele barmolta akiktől vették. (Szakbarbár..)
-
lypen99
aktív tag
Üdv, helló urak.
Kérdésem lenne.
Adott egy T400-s ami valszeg Fan hibás lesz. (Mindent próbáltam, ami lehet de only FAN errort ír ki, pedig kapcsolásnál felpörög aztán leáll az egész gép és ki írja, hogy FAN error majd lekapcsol.)
Nincs e valakinek elfekvőben egy db vagy el e tudná e későbbre tenni?
Igen tudom, ott van a Hardverapró, de ott mire találok az is idő, így bátorkodtam feltenni a kérdést ide, ha persze maradhat.
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy T400-s Fan Errorral.
Levettem a billt és azt láttam, hogy felpörög is meg nem is.Pörgettem ujjal elindult, de a hibát továbbra is kiírja.
Vehetek új ventit? Jó lenne költség mentesen megúszni, de félek csak ki kell cseréljem.
Vagy ötletek mi baja lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest