- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antihero0112
tag
válasz
Tikakukac #92707 üzenetére
Hát változik a piac, "szükség" lett a vékony, kecses, könnyebb ultrabook-okra. Mondjuk az én használatomhoz ez pont jól jön. Egy T61-est azért nem dobálnék ki-be a táskámból 2-2 percre megírni egy mail-t, meg továbbdobni, sőt nem is vinnék magammal már egy akkora dögöt., de már egy T420-at se tudnék elképzelni mindennapos hurcolászásra.
840 G1-esnek képzeld el hogy műanyag, beszarás. G2-nél nyilván rájöttek hogy ez egy kicsit erős.
Amúgy mit csinálsz szegény gépekkel, hogy ennyi gép lapos lesz nálad?
Milyen gépet használsz most?
-
antihero0112
tag
válasz
Tikakukac #92705 üzenetére
Az biztos hogy egy T430, robosztus terminátor ehhez képest. De hogy ropogna, nyekeregne stb. én ilyet még nem tapasztaltam. Az ezzel pariban lévő G1-es Probook-ot is szemügyre vettem, hát a zsanér az műanyagból van, de még az Elitebook-nak is, ebben a kategóriában az vicc kategória. Dell E7440-nek a minősége viszont fasza.
Ja és a félreértések elkerülése végett nem vitatkozni akarok, se meggyőzni Téged az állításod ellenkezőjéről. (Mondjuk meg se tudnálak, de nem is ez a célom)
Csak a véleményemet szeretném elmondani.
Viszont ahogy mondtad is, hogy most elég sok lett belőle a piacon, biztos hogy van valami bibi velük.
Szerencsére nekem még nem volt velük gond.Amikor kaptuk a T440-eket, akkor kaptunk velük egy időben T450s-eket is, meg is lepődtem, mert nem nagyon szokták 2 év alatt lecserélni a gépeket, és ezekre még 1 év gari volt. T450s-nél is ilyen siralmas lenne a helyzet?
-
antihero0112
tag
válasz
Tikakukac #92701 üzenetére
Most nekem is T440s-em van, előtte még nagyon régen volt T61-em, meg most 1 hónapig X240-em, eddig más vonaton utaztam. Touchpad szerintem is szar, szokható, bár cserélni fogom T450-esnek a touchpad-jára. Az anyag minősége rendben van, jobban tetszik mint a régebbieknek, Nekem azok nagyon műanyag hatást keltettek. Ez a "gumírozott" bevonat számomra minőségibb érzetet kelt. Az alaplap hibával szerencsére nem volt még dolgom, most már eladtam párat belőlük, és ezért választottam én is ezt a szériát. Azt amúgy lehet tudni, hogy az alaplapon, mi száll el?
Amiért ezt választottam az a dupla akku, szerintem nagyon szép gép, hardvere rendben van, és ebben az árban nagyon jobbat nem találtam.
Visszaolvastam már egy csomót, mivel én eddig is megvoltam a régi Thinkpad-ek nyújtotta előnyök nélkül ezért nekem nem hiányozhatnak.
-
antihero0112
tag
T440-esek amúgy miért nem ajánlott gépek?
-
antihero0112
tag
Használtlaptopos Én vagyok, ha bármiben tudok nektek segíteni akkor jelezzétek.
-
antihero0112
tag
Hát Pesten nem vagyok ismerős, én saját magamnak szoktam mindent. Ha nem vagy gyakorlott benne akkor neki se kezdj, viszont ha tudsz olyan boltot ahol forgalmaznak hasonló üzleti gépeket, akkor én oda vinném.
-
antihero0112
tag
Én T450/s-t ajánlom Full HD IPS-el, könnyű szerelni, ki lehet fogni már elég olcsón, és gari is van még rá. Most itt van előttem egy T450s, T440s. A T440s az enyém, de a touchpadot egy az egyben cserélni fogom az újabbra, kijelzőt is szerintem, mert TN paneles. Nagyon jó kis gépek ezek.
-
antihero0112
tag
Sziasztok, esetleg tudtok olyan helyről ahol viszonylag olcsón, gyors kiszállítással tudok rendelni X240-esbe 2000mAh-es akkut? Vagy esetleg itt a fórumlakók közül valakinek aki megválna tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged