- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zui84
csendes tag
válasz
MrSealRD #54645 üzenetére
Én ettől azért nem tartottam - a használt áru ellenére sem - mert van elállási jog.
8 munkanapon belül visszavihetem, ha szeretném. Az elállást nem szükséges indokolni. Ez használt termékek esetében is ugyanúgy él.
A laptop esetében egyébként a helyszíni kipróbálás nem játszott, mivel a gépen nem volt op.rendszer, így pl az akkumlátor állapota csak ez után látszódott. A hangja pedig csak akkor zavaró, hogyha teker a CPU, amit ott egyrészt szintén nem tudtam volna elérni, másrészt volt olyan "hangzavar", hogy ezt ne vegyem észre. Azért más (este,csendben) egy szobában ülni..
Még nem döntöttem el, hogy mit tegyek.. -
zui84
csendes tag
válasz
Dhampir #54633 üzenetére
Nah meg is az X200 a hardverkertől.
Az állapota szép, a fedlapon van egy két folt, mintha matrica lett volna rajta..
- 2009-10-08-án adták el, 3 év gari volt rá.
- A billentyűzetnémetfinn kiosztású, gondolom onnan hozták. Engem ez nem zavar.
- Kibontás után furcsa "illata" volt, szerintem ezt a gépet nő használta korábban
- A venti kicsit hangos, gondolom a kora miatt, majd megnézem, takarítással lehet-e rajta javítani
-Az akkuumlátor sajnos nincs a toppon 22,3Wh, max feltöltve. A gyári érték 56,2 lenne, szóval ~40%-os.. (A 6 cellás akksi van benne)
- Wifi bekapcsolva, fényerő 50%, és 85 percet jósol neki a rá került Fedora 19.Hol érdemes akksi venni ehhez a modellhez? Országon belül 13.000 körül találtam. (most kerestem rá csak gyorsan) dx.com-on 25-30 USD-tol vannak replacementek..
Holnap rakok rá win7-et, megnézem azzal is.
Még szoknom kell, hogy nincs tapi pad, mindig oda nyúlnék -
zui84
csendes tag
válasz
Oldman2 #54627 üzenetére
Helló,
köszi a választ, akkor ezek szerint ezért az árért egy (normális állapotú) x200 reális/jó vétel manapság.
Szerintem megnézem a hardverkereset először (könnyebben megközelíthető a helyszín), erre is vonatkozik a netes vásárlásokra a 8 napon belüli elállás lehetősége, szóval végül is van alkalmam "kipróbálni" -
zui84
csendes tag
Sziasztok,
Mi a vélemenyetek erről:[link]
Jó vételnek számít?
Van esetleg valakinek tapasztalata a hardverketől jövő használt notebookok állapotával kapcsoaltban?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest