- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Tikakukac #67738 üzenetére
Nyílván én is ere gondoltam, mert a kijelzőt legyártja az LG vagy akárki és tök mindegy, hogy milyen gépbe kerül. Nálam egy LG és egy AUO panel is hibás. Eddig ez 100%. Hirdetésekben is Thinkpadeknél látni ezt a hibát. Asszony már gépekre nem panaszkodott(Dell, HP). És mi erre a megoldás? Hogy évente vesz az ember új panelt?
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hello!
Mi ez a sok fehér folt a Thinkpad-eknél? Nekem is cserélték gariban, az újon is van már 4 hónap után. Barátnőmnek sok Thinkpad megfordul a keze alatt a munkahelyén és ő is mondja hogy kb minden negyediknek a kijelzőjén van valami fehérség.
Hogy is van ez? Tiszta rejtély.Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Chaser #59929 üzenetére
"Egyébként ha meg nincs benne olyan funkció akkor le se lehet tiltani, vagy nem?"
Ezen és is agyaltam.Bios modolással vagy valamivel, nem tudom. Nincs sok tapasztalatom ezekkel a gépekkel, nem vagyok szervvizes. Egy N7010 az a bizonyos Dell. Most néztem és nem találtam benne pl olyat hogy milyen videokártya van benne. Nyilván tudom mi van benne, de biosban semmi infó.
Tikakukac: Hát gondolom hogy az üzleti széria az más lehet. De ez amiről írok az pont Inspiron ügye. Tudom elég gáz gép. Nem is az enyém. De hogy lehet úgy eladni egy ilyen gépet, hogy ne vágd át azt aki megveszi? Költői kérdés.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Chaser #59927 üzenetére
Köszi. Nem gondoltam, hogy a biosban is benne lehet, mert láttam már Dell gépet aminek a biosában csak a prociról volt infó, és állítani sem lehetett a boot sorrendnél sokkal többet. Tudom mindent meg kell nézni, de arra gondoltam, hogy kifejezetten ennél a szériánál van-e valami ami gyenge pont. Sajnos azt nem látni milyen belül. azt csak otthon derül ki.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Üdv!
Használt Thinkpad vásárlásán gondolkodok. T510,T520 amit keresek bár 520-at nem látni sehol. Integrált kártyás érdekel. A kérdésem, honnan tudjam hogy gyárilag integrált kártyás és nem döglődik benne egy dedikált kártya és biosban van letiltva? Ha csak kisebb felbontásút találok, mennyire nehéz venni itthon hozzá FHD kijelzőt? Amúgy mire kell különösen figyelni ennél a típusnál(T510)?Üdv Szisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest