- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Tikakukac #67738 üzenetére
Nyílván én is ere gondoltam, mert a kijelzőt legyártja az LG vagy akárki és tök mindegy, hogy milyen gépbe kerül. Nálam egy LG és egy AUO panel is hibás. Eddig ez 100%. Hirdetésekben is Thinkpadeknél látni ezt a hibát. Asszony már gépekre nem panaszkodott(Dell, HP). És mi erre a megoldás? Hogy évente vesz az ember új panelt?
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hello!
Mi ez a sok fehér folt a Thinkpad-eknél? Nekem is cserélték gariban, az újon is van már 4 hónap után. Barátnőmnek sok Thinkpad megfordul a keze alatt a munkahelyén és ő is mondja hogy kb minden negyediknek a kijelzőjén van valami fehérség.
Hogy is van ez? Tiszta rejtély.Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Chaser #59929 üzenetére
"Egyébként ha meg nincs benne olyan funkció akkor le se lehet tiltani, vagy nem?"
Ezen és is agyaltam.Bios modolással vagy valamivel, nem tudom. Nincs sok tapasztalatom ezekkel a gépekkel, nem vagyok szervvizes. Egy N7010 az a bizonyos Dell. Most néztem és nem találtam benne pl olyat hogy milyen videokártya van benne. Nyilván tudom mi van benne, de biosban semmi infó.
Tikakukac: Hát gondolom hogy az üzleti széria az más lehet. De ez amiről írok az pont Inspiron ügye. Tudom elég gáz gép. Nem is az enyém. De hogy lehet úgy eladni egy ilyen gépet, hogy ne vágd át azt aki megveszi? Költői kérdés.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Chaser #59927 üzenetére
Köszi. Nem gondoltam, hogy a biosban is benne lehet, mert láttam már Dell gépet aminek a biosában csak a prociról volt infó, és állítani sem lehetett a boot sorrendnél sokkal többet. Tudom mindent meg kell nézni, de arra gondoltam, hogy kifejezetten ennél a szériánál van-e valami ami gyenge pont. Sajnos azt nem látni milyen belül. azt csak otthon derül ki.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Üdv!
Használt Thinkpad vásárlásán gondolkodok. T510,T520 amit keresek bár 520-at nem látni sehol. Integrált kártyás érdekel. A kérdésem, honnan tudjam hogy gyárilag integrált kártyás és nem döglődik benne egy dedikált kártya és biosban van letiltva? Ha csak kisebb felbontásút találok, mennyire nehéz venni itthon hozzá FHD kijelzőt? Amúgy mire kell különösen figyelni ennél a típusnál(T510)?Üdv Szisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged