-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Sziasztok! T400 és R400 palmrest szerintetek megegyezik egymással, csereszabatosak?
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #101622 üzenetére
-
MurdR
veterán
Urak.
Hozzászoktam ahhoz a Dellemnél, hogy automatikusan ment a bill.világítás, nem kellett ki-be kapcsolgatnom.
Most az X270-nél minden egyes fedél fel-le hajtásnál aktiválni kell. Nem azzal a fél másodperces mozdulattal van a baj, hanem azzal, hogy elfeledkezem róla, és általában már csak akkor jut eszembe, amikor már kifolyt a szemem az erőlködéstől. Van erre valami megoldás? -
MurdR
veterán
Bár nem szedtem még szét fedlapot, de nekem úgy tűnik, hogy a kijelzőburkolatban barmolt szét valamit az elfáradt zsanér, mert az általad mutatott kis pöcök nem a zsanér része [link]
Ehh, ez sima, nem S zsanér.[kép] Bár ebben sincs szerintem olyan kis biszb.sz.
Az az LCD házból fedlapból törhetett ki.Szerintem ez tört le, de nem hiszem hogy ez komolyabb problémát jelentene ha kicseréled a zsanért. Annak a [kábel] elvezetésében van szerepe, megoldható a művelet nélküle is, bár vissza ne ragaszd, nehogy megint letörjön és galibát okozzon. Inkább kétoldalúval, vagy valami más kíméletes ragasztóval kell a helyére parancsolni a kábelt.
-
MurdR
veterán
Sziasztok!
Tim82: ezúton is köszönöm a segítséget, végülis letettem a voksomat egy X270-es mellett.
Nagyon pöpec gépezet, imádom.
(MB Pro után vissza akartam térni Windowsos vonalra, mert nem tudtam a rendszert megszokni)Ma megnéztem egy 3rd gen X1 Carbont is, és elképedtem, hogy hogy a francba lehet a
Thinkpad jelző rajta. Kb. 30másodpercet volt a kezemben, és csak pislogtam, hogy mi mindent feláldoztak a minőség oltárán. -
MurdR
veterán
válasz
scarbantia #66650 üzenetére
A greennek is lehet orvosolni a fejparkoltatását, hogy nagyobb inaktivitás után pihenjen. Rendszer alá WD Black, Red.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged