Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Sziasztok! T400 és R400 palmrest szerintetek megegyezik egymással, csereszabatosak?
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #101622 üzenetére
-
MurdR
veterán
Urak.
Hozzászoktam ahhoz a Dellemnél, hogy automatikusan ment a bill.világítás, nem kellett ki-be kapcsolgatnom.
Most az X270-nél minden egyes fedél fel-le hajtásnál aktiválni kell. Nem azzal a fél másodperces mozdulattal van a baj, hanem azzal, hogy elfeledkezem róla, és általában már csak akkor jut eszembe, amikor már kifolyt a szemem az erőlködéstől. Van erre valami megoldás? -
MurdR
veterán
Bár nem szedtem még szét fedlapot, de nekem úgy tűnik, hogy a kijelzőburkolatban barmolt szét valamit az elfáradt zsanér, mert az általad mutatott kis pöcök nem a zsanér része [link]
Ehh, ez sima, nem S zsanér.[kép] Bár ebben sincs szerintem olyan kis biszb.sz.
Az az LCD házból fedlapból törhetett ki.Szerintem ez tört le, de nem hiszem hogy ez komolyabb problémát jelentene ha kicseréled a zsanért. Annak a [kábel] elvezetésében van szerepe, megoldható a művelet nélküle is, bár vissza ne ragaszd, nehogy megint letörjön és galibát okozzon. Inkább kétoldalúval, vagy valami más kíméletes ragasztóval kell a helyére parancsolni a kábelt.
-
MurdR
veterán
Sziasztok!
Tim82: ezúton is köszönöm a segítséget, végülis letettem a voksomat egy X270-es mellett.
Nagyon pöpec gépezet, imádom.
(MB Pro után vissza akartam térni Windowsos vonalra, mert nem tudtam a rendszert megszokni)Ma megnéztem egy 3rd gen X1 Carbont is, és elképedtem, hogy hogy a francba lehet a
Thinkpad jelző rajta. Kb. 30másodpercet volt a kezemben, és csak pislogtam, hogy mi mindent feláldoztak a minőség oltárán. -
MurdR
veterán
válasz
scarbantia #66650 üzenetére
A greennek is lehet orvosolni a fejparkoltatását, hogy nagyobb inaktivitás után pihenjen. Rendszer alá WD Black, Red.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Ukrajnai háború
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest