- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Sziasztok! T400 és R400 palmrest szerintetek megegyezik egymással, csereszabatosak?
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #101622 üzenetére
-
MurdR
veterán
Urak.
Hozzászoktam ahhoz a Dellemnél, hogy automatikusan ment a bill.világítás, nem kellett ki-be kapcsolgatnom.
Most az X270-nél minden egyes fedél fel-le hajtásnál aktiválni kell. Nem azzal a fél másodperces mozdulattal van a baj, hanem azzal, hogy elfeledkezem róla, és általában már csak akkor jut eszembe, amikor már kifolyt a szemem az erőlködéstől. Van erre valami megoldás? -
MurdR
veterán
Bár nem szedtem még szét fedlapot, de nekem úgy tűnik, hogy a kijelzőburkolatban barmolt szét valamit az elfáradt zsanér, mert az általad mutatott kis pöcök nem a zsanér része [link]
Ehh, ez sima, nem S zsanér.[kép] Bár ebben sincs szerintem olyan kis biszb.sz.
Az az LCD házból fedlapból törhetett ki.Szerintem ez tört le, de nem hiszem hogy ez komolyabb problémát jelentene ha kicseréled a zsanért. Annak a [kábel] elvezetésében van szerepe, megoldható a művelet nélküle is, bár vissza ne ragaszd, nehogy megint letörjön és galibát okozzon. Inkább kétoldalúval, vagy valami más kíméletes ragasztóval kell a helyére parancsolni a kábelt.
-
MurdR
veterán
Sziasztok!
Tim82: ezúton is köszönöm a segítséget, végülis letettem a voksomat egy X270-es mellett.
Nagyon pöpec gépezet, imádom.
(MB Pro után vissza akartam térni Windowsos vonalra, mert nem tudtam a rendszert megszokni)Ma megnéztem egy 3rd gen X1 Carbont is, és elképedtem, hogy hogy a francba lehet a
Thinkpad jelző rajta. Kb. 30másodpercet volt a kezemben, és csak pislogtam, hogy mi mindent feláldoztak a minőség oltárán. -
MurdR
veterán
válasz
scarbantia #66650 üzenetére
A greennek is lehet orvosolni a fejparkoltatását, hogy nagyobb inaktivitás után pihenjen. Rendszer alá WD Black, Red.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest