- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Vettem egy két éves, alig használt E580-at. A gondom az, hogy gyakran akkor is közel maxon megy a ventilátora, amikor alig van terhelve. Szerintetek egy újra pasztázás megoldaná a gondot? Vagy mit kellene tennem?
Köszönöm!
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van olyan Thinkpad, amiben nem PWM-es (villódzó) képernyő van?
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Van egy IBM T42-m, és a gondom vele az, hogy minden kikapcsolás utáni bekapcsolásnál azt írja, hogy FAN ERROR, és leáll. Ilyenkor ki kell szerelnem a ventit, majd vissza, és utána működik a következő kikapcsolásig. Működés közben teljesen jól működik és jól hűt a hűtő.
Volt egy hűtőcsere a gépemben, azóta csinálja ezt. Az előző hűtő tényleg hibás volt, traktor hangja volt, de ott érdekes módon nem írt FAN ERROR-t. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm.
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Van olyan bios beállítási lehetőség T42-nél (ha jól látom, a jelenlegi bios verziónál nincs, lehet, hogy a frissebben már van), hogy ha kap áramost a noti, akkor mindig kapcsoljon be automatikusan?
Esetleg valami más mód erre?
Előre is köszönöm!
-
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Egy Thinkpad-et (T42-őt) szeretnék napi 24 órában bekapcsolva használni. Alapjáraton hangosan, mélyen búg a ventilátora, ezt valamelyest orvosolni tudom egy TPfancontroller nevű programocskával, így csak halkan búg mélyen. Szerintetek veszélyes így használnom?
Az előbbi okból is kifolyólag szeretném szabályozni azt, ha pl. 90 fok fölé emelkedne a proci hőmérséklete, akkor automatikusan kapcsoljon ki a gép. Ezt a beállítási lehetőséget kerestem a biosban, de nem találtam meg. Lehet, hogy biosfrissítést kellene csinálnom? Más programot eddig nem találtam erre a funkcóra. Vagy automatikusan leáll minden noti, ha egy bizonyos hőmérsékletet elér a proci?
Előre is kössz a választ.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged