Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bally4

tag

válasz S_x96x_S #118222 üzenetére

Köszönöm mindkettőtöknek, innen már tényleg nem messze van árban az új, garanciális..

Könyvelés a feladat, a cégnél van számítógép, de egy része home office, erre lenne a laptop. A program miatt win(10) lenne rajta, számolni sokat kell rajta, de azért nem millió soros excell, tehát teljesítményt nem annyira igényli. A külső billentyűzet az oké lehet, így tényleg lehet elég a 14", viszont külső monitort nem tudok rádugni. Ha menne az is, akkor asztali gép felé nézelődnék, illetve az már van egy kötött szobában.

Hát igen, alap felhasználás mindenkinek más, nálam csak az említett program, kis face, youtube, 5-6 chrome lap, gmail, kb ennyi.

Van németben ismerős, utánanézek a prociknak és lehet emelem kicsit a keretet, a hosszú táv fontos, így áldoznom kell rá többet úgy látom igen.

Köszönöm a segítséget!

• bally4

tag

Sziasztok!
    Használt laptopot vennék, még nem volt hasonló gépem sem, tanácsot kérnék tőletek. Pár napos googlizás után a ThinkPad felé húzok.
    Alapvetően munkára lesz, nem sok hurcibálással. Nem lesz rajta játék, 4k videó, stb. csak alap dolgok és meló.

Szeretném, ha jó pár évig kiszolgálna. Ami kellene bele: melóban sok a számolás, tehát numpad. Innen jön, hogy kb 15" képernyő. Ha lehet magyar billenytyűzet.

T580, T590, T15 vonalon nézelődtem egyelőre.
    Most találtam egy T15 gen 1-et (8Gb RAM, 256 ssd, i5-10210u CPU) 160.000 Ft körül, ami kb jó lehet nekem? Jó, nem jó, vagy mást ajánlanátok esetleg? Mire kell figyelni használt ThinkPad vásárlásánál?
    Előre is köszönööm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák