- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McJoker
tag
válasz
zsolti75 #124633 üzenetére
Az fix, hogy a G5-öt anno nem erre a felhasználásra vettem, de az élet ilyen...
Nem véletlenül gondolkozom inkább ebben a kategóriában, csak még nem tartok ott, hogy ne okozzon problémát ennél több pénzt kitenni rá hipp-hopp.
Használtan néztem hardveraprón a kínálatot, elég nagy a szórás, igaz a felszereltségekbe, kijelző stb. nem mentem bele mélyebben.
A "megérit" én úgy kérdezném/érteném, hogy jelentős élménybeli (sebesség) különbséget várjak-e az i5-8300H és pl. egy i7 11. gen között, mondjuk arra számítok a különbségek alapján. -
McJoker
tag
Sziasztok!
Dell G5 5587 (i5 8300H) laptopról szeretnék váltani, még kiszolgál becsülettel, de 1-2 folyamat már döcögősebb, akksi kuka stb.
Mérnöki munkát végzek, office (word, excel), cad tervezés (főleg 2D-ben), 3D építész tervek átnézése (szerkesztés nem), nagy méretű pdf-ek kezelése, processzor igényes szimuláció futtatás (nem profi szinten, nem ez a fő szempont) a kb. felhasználás, az egyéb általános feladatok, sok oldalas böngésző megnyitáson felül. Akkumulátor idő is szempont, mert egy-egy 2-3 órás egyeztetést, prezentációt jó lenne, ha kibírna.
Korábban vettem egy T470-et autó diagnosztikára, illetve hordozós masinának, meg is fogott a ThinkPad vonal, pl. a billentyűzet a Dell-hez képest...
Keret kb. 400-500K lenne, úgy láttam ebbe leginkább P16 gen1 fér bele. Mennyire megbízható ez a széria, érdemes lenne rá váltanom?
Köszi! -
McJoker
tag
Sziasztok!
Barátnőm sikeresen az irodában hagyta a T15 Thinkpadjének töltőjét (USB C-s már), az irodába nem megy egy darabig, dolgoznia kell, vehetek hozzá/használhatja univerzális 65 Watt-os töltővel amíg nem szerzi vissza az eredeti töltőjét? -
McJoker
tag
válasz
Saskakas18 #118912 üzenetére
Nekem T470 van 6. genes i5-el, DDR4. Hobbi autódiagnosztikára, néha egy kis word, excel, netezésre használom, de csak másodlagos laptopként, nem napi rendszerességgel. Még egy CAD-et is raktam rá, ha nagyon muszáj lenne megnyitnom rajta 1-2 kisebb rajzot amikor csak ez van nálam (üzemidő és méret miatt ezt szoktam vinni magammal, ha kell).
Játékot még nem próbáltam rajta, de szerintem még pár évig kiszolgálja az embert egy ilyen. A billentyűzetét nagyon szeretem.
A gyenge pont szerintem a kijelző, amikor vettem úgy válogattam a lecserélt flotta modelljei között, hogy a legkevésbé foltos kijelzőt tudjam kiválasztani... -
McJoker
tag
Sziasztok!
L580-hoz (20lxs1v200) keresnék magyar ékezetes billentyűzetet, de nem sok sikerrel eddig. Tudja valaki, hogy esetleg melyik másik ThinkPad széria billentyűzete lehet kompatibilis vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest