- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francii
tag
válasz
barnam_ #125873 üzenetére
Köszönöm, ennyire nem akarok belebonyolódni. Ahogy anno a mesterem mondta: "ami jó, ahhoz nem nyúlunk hozzá"! Amúgy a frissítéseket megcsináltam, de csak azért, hogy kipróbáljam, nem állítok mindent vissza! Az alap probléma megoldódott, a másik csak egy szépségtapasz lenne. Még egyszer köszönöm!
-
Francii
tag
válasz
barnam_ #125859 üzenetére
Szervusz! Köszönöm a tanácsot, ez volt a megoldás! De nem úszod meg ilyen könnyedén!
A következő megoldandó kérdés: ha alvó állapotba kerül a gép, nem lehet "felébreszteni" ! Bejön a szines-szagos háttérkép, aztán kattogtathatom az egeret, de csak egy rendszerhang hallatszik, és nem enged be! Ki kell kapcsolnom a főkapcsoló hosszan tartó nyomásával, és újra bekapcsolni. Ez most annyira nem égető, mert beállítottam úgy, hogy semmi nem teszi le alvó állapotba (fedél lecsukás, főkapcsoló, időkorlát -soha- ne kerüljön alvó állapotba. De azért kíváncsi lennék, ha van rá megoldás! Még egyszer köszönöm a fő problémára a megoldást! Üdv: Francii
-
Francii
tag
Szervusztok. Vettem egy hasznát T580-as Thinkpadot. A következő a "gondom" vele: ha kikapcsolom a szokott módon "leállítás" és utána bekapcsolom, akkor a bilentyűzet nem reagál semmire. A touchpad és a gombjai azok működnek. De! Egy újraindítás után minden a legnagyobb rendben, a billentyűzet üzemszerűen működik. Még annyit vettem észre, hogy az újraindításkor valamivel hosszabb idő alatt áll fel a gép, mint bekapcsoláskor. Eszközkezelőben minden OK, nincs felkiáltójel, Windowsos és Lenovós frissítések letöltve, telepítve. Vásárláskor Win 10 volt rajta, én azonnal ráeresztettem a 11-es upgradet, és bevallom nem figyeltem, hogy 10 alatt is csinálta-e? Serial szám, ha segít: R90RLJQN Ha van megoldás előre is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest