- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francii
tag
válasz
barnam_ #125873 üzenetére
Köszönöm, ennyire nem akarok belebonyolódni. Ahogy anno a mesterem mondta: "ami jó, ahhoz nem nyúlunk hozzá"! Amúgy a frissítéseket megcsináltam, de csak azért, hogy kipróbáljam, nem állítok mindent vissza! Az alap probléma megoldódott, a másik csak egy szépségtapasz lenne. Még egyszer köszönöm!
-
Francii
tag
válasz
barnam_ #125859 üzenetére
Szervusz! Köszönöm a tanácsot, ez volt a megoldás! De nem úszod meg ilyen könnyedén!
A következő megoldandó kérdés: ha alvó állapotba kerül a gép, nem lehet "felébreszteni" ! Bejön a szines-szagos háttérkép, aztán kattogtathatom az egeret, de csak egy rendszerhang hallatszik, és nem enged be! Ki kell kapcsolnom a főkapcsoló hosszan tartó nyomásával, és újra bekapcsolni. Ez most annyira nem égető, mert beállítottam úgy, hogy semmi nem teszi le alvó állapotba (fedél lecsukás, főkapcsoló, időkorlát -soha- ne kerüljön alvó állapotba. De azért kíváncsi lennék, ha van rá megoldás! Még egyszer köszönöm a fő problémára a megoldást! Üdv: Francii
-
Francii
tag
Szervusztok. Vettem egy hasznát T580-as Thinkpadot. A következő a "gondom" vele: ha kikapcsolom a szokott módon "leállítás" és utána bekapcsolom, akkor a bilentyűzet nem reagál semmire. A touchpad és a gombjai azok működnek. De! Egy újraindítás után minden a legnagyobb rendben, a billentyűzet üzemszerűen működik. Még annyit vettem észre, hogy az újraindításkor valamivel hosszabb idő alatt áll fel a gép, mint bekapcsoláskor. Eszközkezelőben minden OK, nincs felkiáltójel, Windowsos és Lenovós frissítések letöltve, telepítve. Vásárláskor Win 10 volt rajta, én azonnal ráeresztettem a 11-es upgradet, és bevallom nem figyeltem, hogy 10 alatt is csinálta-e? Serial szám, ha segít: R90RLJQN Ha van megoldás előre is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged