- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
juliabrilke #54354 üzenetére
Az mSATA SSD (jelen esetben egy Samsung PM810) ilyen értékeket produkál 2,5" IDE-re való átalakítóval egy T43-ban:
A T43-nál nekem kellett whitelist-mentes BIOS-t feltennem, neked az X40-nél ilyen nem fog kelleni.
Összehasonlításként egy régi teszteredményem, 1,8" IDE SSD-vel (ráadásul gyári Lenovo (Samsung) a cucc), egy X41 tabletban: [link]
A PM810-et egyébként én tiborandras fórumtárstól vettem itt a HA-n, nem volt drága, a hirdetése pedig aktív, úgyhogy egy próbát megér.
-
Tim82
félisten
válasz
juliabrilke #54344 üzenetére
HDD-t szerintem sehol sajnos, nem hiszem, hogy gyártanának már (úgy rémlik, az összes 1,8", 44pin-es PATA HDD-t a Hitachi gyártotta).
Esetleg érdemes megnézni, hogy 1,8" PATA ZIF-es HDD-k milyen árban mennek, azokat ilyesfajta átalakítóval be tudod tenni.
A legjobb megoldás talán egy mSATA SSD + ilyen átalakító lenne. Ezzel jó eséllyel működik a TRIM is, ha az mSATA SSD TRIM-képes.
-
stifi
senior tag
válasz
juliabrilke #27891 üzenetére
úgy értem, láttam a foltokat és szerintem engem nem zavarna, de nem néztem még ilyen képernyőn filmet így nemtom
-
lapa
veterán
válasz
juliabrilke #27888 üzenetére
a "párok" (nőkok) filmezését szerintem az ilyesmi mélységesen nem zavarja. nálunk az sem mindig tűnik fel, ha valami akármi miatt épphogy nem diaként szaggat, vagy csupacsík interlace vagy akármi más, amitől én már foltosra nyomkodtam volna a panelt. szóval nem biztos hogy nagy a baj.
-
^Clown
addikt
válasz
juliabrilke #27891 üzenetére
Értem én, hogy visszaveszi, de itt a dolog lényege, ha jól sejtem, a postaköltség megtérítésén van.
Bár lehet, hogy tényleg úgy járnál jól, ha visszakéred a 10 jurót, aztán itt helyben elpasszolod.
-
stifi
senior tag
válasz
próbáld ki!
engem spec nem zavarna, de könnyen beszélek mert az enyémen nincs fehér folt, így nincs mihezviszonyítanom :\ -
^Clown
addikt
válasz
juliabrilke #27886 üzenetére
Ha eBay-ről vetted, akkor érdemes bevetni a varázsszavakat, mint: "negative", illetve "resolution center".
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Avatarnak nincs olyan verziója ahol fehér lények szerepelnek?
(csak vicceltem)
-
stifi
senior tag
válasz
juliabrilke #27886 üzenetére
vagy fehér hátteret használsz
-
^Clown
addikt
válasz
juliabrilke #27883 üzenetére
Mennyiért vetted? Erről nem szólt az eladó? Csúnya dolog, ha nem tájékoztatott erről...
-
^Clown
addikt
válasz
juliabrilke #27879 üzenetére
Sajnos ez X40 (és talán X41) típusbetegség, ha rákeresel a "felhősödés" szóra, utána tudsz olvasni. Én is úgy tudom, hogy csak kijelzőcserével lehet gyógyítani.
-
Otisz
őstag
válasz
juliabrilke #27879 üzenetére
Kijelzőcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop bontás Rtx 3060 i511400 alaplappal
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest