Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
falaci2002
üzenetére
Örülök, hogy sikerült végre megoldást találni a problémára, bár furcsa, hogy a win7-hez kiadott driverrel nem megy, csak a vista driverrel.
-
Ringman
félisten
válasz
falaci2002
üzenetére
Hát furcsa.
Nekem is csinált olyat régebben a T61 olyat w7 alatt, hogy kinyitottam, nem lehetett állítani a fényerőt, becsuktam-kinyitottam, utána ment.
Erre a kijelző-driverre gyanakodtam: [link].
Esetleg a lenovo-s vga-driver helyett tedd fel az nvidia/intel oldaláról letölthetőt. Nekem is az nvidia gyári driver van fent.
-
Ringman
félisten
válasz
falaci2002
üzenetére
fényerőbeállításhoz megpróbálhatod a (windows billentyű)+x kombinációt is, a felugró ablakban is kell lennie monitor fényereje csúszkának.
vagy az energiagazdálkodási lehetőségeknél módosítsd a séma tulajdonságainál
bocs, ha már mások írták ezeket a lehetőségeket.
szerk: a biosban a fényerőbeállítás azt is jelentheti, hogy hálózatról lehúzva kisebb a max fényerő.
ja és nézd meg, hogy win7 alatt telepítetted-e a kijelző driver-ét.
-
dbius
veterán
válasz
falaci2002
üzenetére
Sajnos nem tudok mit javasolni. Synaptic drivert a tapihoz le tudod tölteni, de a fényerő állításhoz nem tudok mit mondani sajnos.

Az én gépem biosában (X200) nincs fényerővel kapcsolatos opció.
Esetleg próbáld meg a Windows7 topicban is megkérdezni, hátha tud valaki valamilyen megoldást!
Azaz még egy dolog jutott eszembe: vga/chipset driver milyen van feltelepítve? Windows Update által javasolt, vagy a Lenovo sajátja? Ha nem a Lenovo által kiadott van feltéve, akkor meg kellene próbálnod azzal is! [link]

-
dbius
veterán
válasz
falaci2002
üzenetére
tapipadot biztosan be lehet allitani win7 alatt is! Legfeljebb nem a Lenovo szoftvere kell hozza, hanem a Synpatic drivere. Azt sem hinnem, hogy a Win7 miatt nem megy nalad a fenyero allitas. De ahogy gondolod! Soxerencset!
-
dbius
veterán
válasz
falaci2002
üzenetére
Értem, sajnos nem tudok további tanácsot adni, lehet, hogy windowson belül kellene valamit állítani.
Talán még annyi, hogy milyen Lenovo szoftvereket telepítettél fel a gépre?
-
dbius
veterán
válasz
falaci2002
üzenetére
3. kepernyorol kellene ugy keszitened kepet, hogy a brightness-en all a kurzor, hogy lassam milyen egyeb beallitasi lehetosegek vannak meg. Bocs az ekezet nelkuli gepelesert, de opera mini alatt a laptopon nem tudok ekezeteket irni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
falaci2002
üzenetére
BIOS frissites utan betöltötted az alapertemezett beallitasokat?
-
dbius
veterán
válasz
falaci2002
üzenetére
Ha az 1.30 van fent, akkor az jó kell(ene) legyen, ill. már tartalmazza a korábbi biosok frissítéseit is

Szerintem beállítási hiba lesz ott a biosban. Ha le tudod fényképezni és ide belinkelni a kérdéses bios oldalt, ahol ez a brightness dolog volna, az nem ártana, mert neten - hirtelenjében - nem találtam képet róla.
-
dbius
veterán
válasz
falaci2002
üzenetére
Meg kellene nézned, hogy nincs-e újabb, letölthető bios, mert ahogy látom, pl. az 1.28-as biosban volt egy javítás, ami a fényerő állításra vonatkozott:
* (Fix) Fixed an issue where the LCD brightness control might not work.
Látom, hogy a System Update azt írja ki, hogy nincs elérhető frissítés, de ez még egyáltalán nem biztos, nekem is azt mutatja, hogy nincs elérhető frissítés, holott tudom, hogy lenne!
Szerk: Ahogy nézem 1.30-as a legújabb elérhető BIOS a gépedre: [link] Ha nem ez van fent, akkor fel kellene telepítened.
-
dbius
veterán
válasz
falaci2002
üzenetére
"A bios-ban háromféle kijelző típust tudok állítani. Alatta ott a brightness opció, ami normálra van állítva, de le van tíltva."
Nem tudod engedélyezni?
-
audi100td
nagyúr
válasz
falaci2002
üzenetére
Windows Update nem ajanl fel opcionalisan driver-t? Hot key utility fent van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi