-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
blueMerle #53812 üzenetére
Igazából a kérdésére válaszoltam ("Melyik thinkpad-et ajánlanátok az adatlapomon szereplő gép helyett?"), de örülök, hogy beletrafáltam.
*
Ha már családi Thinkpad-ek, kimaradt a felsorolásomból a meglévő és működőképes, de tartalékban lévő T42p IPS, barátnőm "exe". Igaz, a DVD-íróját áttettem másik Thinkpad-be. -
-
Chaser
legenda
válasz
blueMerle #53808 üzenetére
Igen tudom...te pedig azt azért tudod, hogy a FHD panelek képe klasszisokkal szebb színvisszaadásban és betekintési szögekben mint a HD? Felbontást, dpi-t, böngészőt, excelt meg úgy állítod ahogy akarod, ezek az értékek akkor is jók maradnak, míg HD-nál sokszor az ocsmány is enyhe jelző....Félre ne értsd, nem nekem kell nézni, akinek megfelel nézze. Inkább fizetek érte felárat hogy ne kelljen nézni, nekem megéri.
Dhampir: 1680x1050 van T500-ban és ha LG az tényleg szép is, de samu is elviselhető.
-
z00li
senior tag
válasz
blueMerle #53798 üzenetére
Elég jó vételnek tűnik.
A többi is eladó?
Más:
Melyik thinkpad-et ajánlanátok az adatlapomon szereplő gép helyett? Már van egy X61-esem, amit megörökölne a feleségem, én meg vennék egy ddr3-as modellt. X200, T400 esetleg T500? Hordozni nem nagyon akarom, max lakáson, udvaron belül. Teljesítményben kb. az asztali gépem szintjét kellene hoznia. Javaslatok? -
MrSealRD
veterán
válasz
blueMerle #53771 üzenetére
Így mindenképpen javaslom a 20-as széria szemrevételezését...de ha ragaszkodsz a 30-asokhoz azzal sem fogsz rosszul járni... Azért nem papírból vannak ezek...
Az én véleményem az, hogy egy 4 magos W520-al kb életed végéig eltudsz lenni...
Tipikusan a sarkok szoktak kopni a burkolaton vagy az élek. Ez időben mindenkinél más.
Persze nem hagyhatjuk ki, hogy hibák bármelyik darab esetén előfordulhatnak. -
Shatterstar
aktív tag
válasz
blueMerle #53768 üzenetére
Gondoltam,hogy a design miatt fogod kukázni a projektet
No,de nem baj mert még így is van választási lehetőséged. Először is, a helyedben kipróbálnék egy T520-at vagy mondok még jobbat: Válaszd a W520-at és azzal garantáltan elleszel 5 évig
Ha netán mindenáron a legújabb generációs procit akarod használni, és egyéb nyalánkságok akkor persze maradj a T530-nál! 3 évig garanciális, aztán ezt még bővítheted 4 évre is akár. Az a maradék 1 év meg hamar elmegy már
-
MrSealRD
veterán
válasz
blueMerle #53768 üzenetére
Esetleg a 20-as TP szériát megpróbálhatod...Azért az nem lett olyan rossz...
Minden szériából találsz rémtörténet videót én úgy gondolom. Némelyik túloz is.
Ami 30-astól gázos inkább a billentyűzet kiosztás mert szokni kell...De a strapabíróság is egyre inkább szubjektív lesz, mert nem mindegy, hogy valaki húzz a kocsi után...vagy berakja az anyós ülésre...
Én a 20-as szériát azért megfontolnám a helyedben. Még 5 év tervezés esetén is...
Mondjuk kérdés mik az igényeid? Dedikált VGA kell? FHD panel? stb...
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
blueMerle #53762 üzenetére
Tulajdonképpen választhatod ezt is, mert nem rossz gép egyáltalán csak a Lenovo sem a régi már sajnos. Ennek fényében gondolnám meg a vásárlást! Én azt javasolnám,hogy a Dell Latitude szériában nézelődj, és ott is az E64xx illetve E65xx gépek közül válogass. Ez eretnekség amit most csinálok,de nem izgat, ha a Dell mára már jobb gépeket rak össze mint a kínai vetélytársa
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest