- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
hunderbörd
üzenetére
x300 halott út. x200 majdnem minden szempontból jobb.
-
Tikakukac
titán
válasz
hunderbörd
üzenetére
Nekünk akciósan, 10-ensokan rendelve, gyárilag is létező opciós panelt (tablet az mondjuk picit más, de a lényeg ugyanaz) hoztak le 12,5k körül. Amúgy az IPS panelek 35-40k-ban simán vannak, ha lesz egyáltalán. Szvsz nem raknék abba a gépbe ilyet, akkor inkább csere valami x200/x201-re.
-
mustang28
tag
válasz
hunderbörd
üzenetére
szerk!Linkeltem!
-
Chaser
legenda
válasz
hunderbörd
üzenetére
Szívesen

Declare: 60-hoz közelebb van az már a legtöbb helyen. És akinek sok progija van annak sztem megéri. Mellette még szériaibákkal se küzd, megbízható. Azt nem értem meg, aki 3-400k-s gépen agyal egy ilyen vételén mért gondolkodik
Ha fejemre jön behajítok egyet a T60-ba
Nekem a lélektani határ bruttó 60k, ha ennyiért megkapom a "boltomban" akkor meg is veszem. Persze lehet majd idővel feleződik az ára..de extra gyors procit meg 8GB ramot csak akkor vesz észre az ember ha olyan tevékenységet csinál ami kihasználja...ssd-t meg minden egyes percben érezni. -
Chaser
legenda
válasz
hunderbörd
üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
hunderbörd
üzenetére
Egy példa a sok közül.
-
Tikakukac
titán
válasz
hunderbörd
üzenetére
Vagy cseréled a betöltőképet, valamerre még progi is van rá, rém egyszerű.
-
audi100td
nagyúr
válasz
hunderbörd
üzenetére
Igen, előtelepített rendszereknél van, de biztos valahogy be lehet hozni utólag is, pl. ha recovery dvd-ről tolod fel, akkor is több újraindítás telik el, míg így indul a win.
-
válasz
hunderbörd
üzenetére
is - is, de akkor szerintem érdemes lenne külön leteölteni minden illesztőt és alkalmazást, és csak azokat felhúzni, amikre igazán szükséged van - én így csináltam, kell a fenének a mindent bele! -, így legalább az is kiderülne, hogy esetedben melyik a problémás!?!?
-
válasz
hunderbörd
üzenetére
melyik alkalmazásoknál tapasztaltad a problémát?
nekem win 7 32 bit van fent, azzal semmi gond, de tervezem win 64 bit felhúzását!
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- Asztrofotózás
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha fejemre jön behajítok egyet a T60-ba
Nekem a lélektani határ bruttó 60k, ha ennyiért megkapom a "boltomban" akkor meg is veszem. Persze lehet majd idővel feleződik az ára..de extra gyors procit meg 8GB ramot csak akkor vesz észre az ember ha olyan tevékenységet csinál ami kihasználja...ssd-t meg minden egyes percben érezni.