- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
hunderbörd #41773 üzenetére
x300 halott út. x200 majdnem minden szempontból jobb.
-
Tikakukac
titán
válasz
hunderbörd #41771 üzenetére
Nekünk akciósan, 10-ensokan rendelve, gyárilag is létező opciós panelt (tablet az mondjuk picit más, de a lényeg ugyanaz) hoztak le 12,5k körül. Amúgy az IPS panelek 35-40k-ban simán vannak, ha lesz egyáltalán. Szvsz nem raknék abba a gépbe ilyet, akkor inkább csere valami x200/x201-re.
-
mustang28
tag
válasz
hunderbörd #41768 üzenetére
szerk!Linkeltem!
-
Chaser
legenda
válasz
hunderbörd #32421 üzenetére
Szívesen
Declare: 60-hoz közelebb van az már a legtöbb helyen. És akinek sok progija van annak sztem megéri. Mellette még szériaibákkal se küzd, megbízható. Azt nem értem meg, aki 3-400k-s gépen agyal egy ilyen vételén mért gondolkodik
Ha fejemre jön behajítok egyet a T60-ba
Nekem a lélektani határ bruttó 60k, ha ennyiért megkapom a "boltomban" akkor meg is veszem. Persze lehet majd idővel feleződik az ára..de extra gyors procit meg 8GB ramot csak akkor vesz észre az ember ha olyan tevékenységet csinál ami kihasználja...ssd-t meg minden egyes percben érezni.
-
Chaser
legenda
válasz
hunderbörd #32419 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
hunderbörd #32411 üzenetére
Egy példa a sok közül.
-
Tikakukac
titán
válasz
Vagy cseréled a betöltőképet, valamerre még progi is van rá, rém egyszerű.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Igen, előtelepített rendszereknél van, de biztos valahogy be lehet hozni utólag is, pl. ha recovery dvd-ről tolod fel, akkor is több újraindítás telik el, míg így indul a win.
-
válasz
hunderbörd #29299 üzenetére
is - is, de akkor szerintem érdemes lenne külön leteölteni minden illesztőt és alkalmazást, és csak azokat felhúzni, amikre igazán szükséged van - én így csináltam, kell a fenének a mindent bele! -, így legalább az is kiderülne, hogy esetedben melyik a problémás!?!?
-
válasz
hunderbörd #29297 üzenetére
melyik alkalmazásoknál tapasztaltad a problémát?
nekem win 7 32 bit van fent, azzal semmi gond, de tervezem win 64 bit felhúzását!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Apple Watch
- Fogyjunk le!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest