- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szerintem kifejezetten ilyen menüpont nincs. Winyó esetében nem szoktak panaszkodni az újabb sorozatú gépek. A wifi kártyákkal kapcsolatban szigorúak, hogy mivel működnek és mivel nem. Jól sejtem, hogy ez egy céges gép, amit a policy szerint nem szabad piszkálni? Ha igen, és beállítottak távmenedzselést is rajta, akkor lehet, hogy kiszúrnák.
A távmenedzselésről jut eszembe. Próbálta valaki az intel AMT -t beállítani? Bekapcsoltam, small business módban bekonfiguráltam. Másik gépről be is jön a webes felület a 1699 porton, de amikor admin és beállított jelszó párossal be akarok lépni, mindig azt mondja hogy
"Log on failed. Incorrect user name or password, or user account temporary locked."
Frissítettem is a legutolsó t61-hez elérhetőre az amt firmware-t. -
Zooka
tag
Nekem is rendesen melegedett a volt T60-am X1300-a, én egy kicsit "sufnituningoltam". Eltávolítottam a hővezető szivacsot, és gpu meg a hűtés közé betettem egy mindkét oldalán simára polírozott 1 Ft-ost, jó minőségű pasztával ellátva. Hogy pontosan mennyivel nem emlékszem, de vagy 5-10 fokkal biztos hűvösebb lett a gpu.
-
audi100td
nagyúr
Szia,
jo kis gep a T60-as es 150 Font nem sok erte (mondjuk 1-2 hete itt is hirdetett valaki egy megkimelt darabot 50k körül), de alaposan nezd at mielött megvenned, föleg ha esetleg ugy lett összetakolva, bar olyat en nem vennek. Crock 2-t nem ismerem, de ha intel GMA van benne, sok jora ne szamits.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest