- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogard
tag
válasz
bb696 #123664 üzenetére
Én eléggé fantikus vagyok, pár hete vettem FB marketplacen egy hasonló gépet, makulátlan volt, TN panel, 16gb ram, 256 ssd, két exrta táp, 80 százalékos pár ciklusos gyári aku, táska, 45 öt fizettem érte. A reális ára 40 szerintem, de nekem nagyon kellett, mert már itt figyelt hozzá az ips panel és a 220 bill, amiket azóta bele is építettem.
(Régi szintén felspécizett i7 es 220-am betegeskedni kezdett, valami lehet az alaplappal, azért volt sürgős, abban közben szereztem egy i7-es 230- as alalapot, majd átfrankenpadozom bele, ezzel a kettővel még tiz évre elleszek szerintem ezen a vonalon.) -
-
-
válasz
bb696 #123662 üzenetére
Nem fog felfelé menni szerintem. X60-X61 sem ér már semmit.
Rengeteg volt belőlük, és a retro gamerek sem fognak rákapni soha, mert csak szubnoti, nincs ereje gamelni.Jelenleg szerintem el tudod adni valami megszállottnak talán 40-50 körül, mert alap feladatokra még bőven használható gépről beszélünk, és még mindig nagyon népszerű köreinkben a modell, millió mod létezik hozzá, a billentyűzet, kijelző, BIOS modokkal mai napig egy imádott tárgy.
Én is X220-ról írok most, ugyanez, csak eggyel régebbi.Remélem jó helyre kerül, nem valaki olyanhoz, aki csak azért veszi meg, mert régi gépre van pénze, de nem becsüli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest