- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nekem nem BGA-hiba volt, teljesen random módra fagyott a gép, nem függött mozgatástól a dolog. Ráadásul semmi csíkozás vagy hasonló nem volt, egyszerűen csak egy idő egyáltalán nem volt hajlandó elindulni a gép. Elsőre a BT modul hibájára gyanakodtam, mert XP alatt akkor fagyott, amikor azt használtam, de Ubuntu/BT off alatt is csinálta, tehát azon kívül, hogy az alaplap megadhatta magát a hajszálrepedéseknek, nem volt más ötletem. Az alaplapcsere meg valszeg drágábbnak bizonyult volna, mint a T43p-re váltás.
Az alkatrészek elég nagy részét meg még meg se hirdettem... Eddig a RAM-ok és a CPU kelt el, meg a nekem felesleges 3 db pótakkut hirdetem. A ház többi része (mínusz kijelző), új állapotú palmrest+touchpad, egy billentyűzet, hűtő, Atheros wlan modul, Bluetooth II modul még megvannak.
A T43p-hez meg most fog pár napon belül érkezni az új hűtő, egy, a Tiedhez hasonló second skin, meg egy UB2K SATA HDD caddy. Ja meg 2 db vinyó Khaal fórumtárstól. Meg akarom végre csinálni a dokkoló köré kiépített rendszert, amit már régen terveztem, de soha nem vittem végig teljesen: egy T4x és egy X3x Thinkpad, amelyek tetszés szerint rátehetőek a dokkolóra, amiben van nagy vinyó, hangkártya, rá lehet kötni hangfalat, külső monitort (igaz, utóbbit csak D-Sub-on tudja az X30/X31/X32 kezelni).
Igaz, ennyi ráköltendő pénzért már majdnem T400-at vehetnék, de egyrészt ezeket apránként szerzem be (gyakorlatilag az X32 kellene, meg egy újabb monitor), másrészt továbbra sem vagyok odáig a widescreen notikijelzőkért, harmadrészt pedig előnyben részesítem a Thinkpad-ek patinásabb, "klasszikus" korszakából származó darabjait. Ez kicsit ahhoz hasonló, mint amikor Walt Kowalsky (akarom mondani Clint Eastwood) hobbiból tökéletes műszaki és esztétikai állapotban őriz meg egy 1972-es Gran Torinót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest