- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
metal01 #84592 üzenetére
Sokat hallottam csak úgy hirtelen huss, elpusztulni. Sanyo-nál meg látom, mitől pusztulhat sokaknál, ki tudom védeni.
(Nem töltöm 100%-ig.)
Amúgy ha nem használod sokat akkuról, akkor kár aggódni miatta.Feleslegesen költenéd csak a pénzt szerintem.
(#84605) metal01: Jó tudni, hogy érezhető azért a difi. Nekem gyből az i7 volt benne, ezzel dobta ki a szerencse.
Mondjuk a +1MB cache azért sokszor jöhet jól. Nálam is felmászik amúgy könnyen 80 fokra ha joban megterhelem. Videókódolásnál pl. levettem mindig 2400Mhz-re, ott majdnem 10 fokot nyertem, és halkabb működést. Turbo jó dolog, de úgy tényleg nagyon meleg. Mikor játszottam vele StarCraft2-t turbo-val, IGP-vel, volt, hogy 97 fokig felment, de a 90 stabilan megvolt, mégis órákig ment hiba nélkül. Szval azért bírja, bár nekem se tetszenek az ilyen hőfokok.
(#84607) metal01:Itt is van többféle hűtő, elvileg a két vékonyabb hőcsöves az icipicit erősebb, mint az egybe vastag csöves, az enyémben az van. Úgylátszik pont, mint a T400-nál.
-
Chaser
legenda
válasz
metal01 #84592 üzenetére
ez bennük a legtréfásabb, ha állnak lazán simán 100%-nak is mutatják magukat, volt olyan ami 110wh-t jelzett
mondom de korrekt, feltöltés meg merülés után már nem volt annyi
kalibrálástól nem kell félni, nem amortizál, kb ua. mintha teljesen feltöltenéd és lemerítenéd, aztán újratöltenéd
hp-nál bios alatt van erre opció, hdd tesztet addig kell tolni amíg csontra le nem merül és ki nem kapcsol a gép, valamivel hatékonyabb úgy vettem észre, mintha win alatt tölteném és meríteném, volt több akku amit sikerült így visszahozni az élők közé
nyilván ha nincs más választék a semminél jobb, hadd ne mondjam hány sanyot dobáltam el és hány lg-t, de abból főzünk ami van
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest