Hirdetés
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Mobil flották
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igazából tényleg nem érezni, hogy melegszik. most idle módban (igaz közepesen pörgő ventivel) olyan 39-41 fok közt ingadozik a proci, szerintem ez azért nem rossz. mondjuk annak is örülnék, ha lenne mondjuk 45, de halkabb lenne

most nekiestem megint a tp-fancontrol nevű proginak, hátha elsőre valamit én rontottam el, de úgy néz ki, mint ami nem csinál semmit... van egy olyan rész, hogy írjam be az "/etc/modprobe.d/options"-ba, hogy options thinkpad_acpi fan_control=1. namost a modprobe.d-ben nincs olyan, hogy options, ellenben van egy tpfan.conf, ami pontosan a kívánt sort tartalmazza. ennek ellenére úgy néz ki, hogy nem csinál semmit a progi. a jelenlegi hőmérsékleten ki kéne kapcsolja a ventit, közben pedig jól hallhatóan megy. -
bwoay
nagyúr
nem ennek jobb a trackpointja, hanem a D630-nak szar
szerencsére az új Dellekben már használható, de ami engem illet, a D szériában sosem sikerült úgy beállítanom, hogy kezes legyen. Az sem jött túl jól, hogy nem volt középső gomb, amivel scrollozni lehet. (Mondjuk amióta Lenovora váltottam, egyszerűen undorodom a touchpad használatától, pedig ugye számtalan gépen nincs más opció.) A Dell amúgy a D620/630-ba olyan trackpointot rakott, amivel elvileg lehet klikkelni (ott nem is tudom, minek hívják, pointing stick?), és ez tök jó ötlet volna, ha valakinek sikerülne használható módon megvalósítani, nekik itt nem jött össze.Sheratan:
én mobilabb gépet kerestem, értve ezalatt a kisebb súlyt és méretet, ezért első körben x301 volt a cél, mint azt mindig elmesélem. Aztán néztem, hogy méretben olyan nagyon sokat nem is nyerek, teljesítményben kb bukok, kompatibilitásban szintén, viszont a T400s minden téren előrelépés lenne. Amit talán hátrányként felrónék, az a kevésbé masszív kivitel, ez engem mondjuk nem zavar, aztán akksi terén elég rugalmatlan, mert csak 6 cellás van hozzá. Ami pedig a Dell után nagyon hiányzik, az a LED-es töltöttségkijelző az akksin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Tőzsde és gazdaság
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest