- Fotók, videók mobillal
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Bluetooth-headsetekről általában
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
válasz
lugosi #81192 üzenetére
A többit előttem megválaszolták, de ha arra gondolsz, hogy esetleg nem jön be a W10 és a W7-et szeretnéd újratelepíteni, akkor én nem bíznék annyira abban, hogy a W10 nem fogja esetleg elszúrni a gyári, T420-hoz járó W7-recovery-t vagy akár a régi W7 lementését és visszaállítását, amit elvileg elvégez a W7-W10 upgrade-kor (olvastam ilyesmire példát a W10-topikban).
Én javasolnám, hogy Acronis-szal (ha jól emlékszem, azt használtál már) csinálj egy teljes backup-ot az SSD tartalmáról, mielőtt frissítesz W10-re. Mondanám a Macrium Reflect Free-t is, de az emlékeim szerint nem boldogul a recovery lementésével.
De ettől függetlenül a W7-et is újra tudod telepíteni, el kell, hogy fogadja egy sima telepítőlemez/iso is a W7-kulcsot, amid van a T420-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest