- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Én amortizált gépet nem veszek, túl nagy benne a lutri.

A legtöbbször alig van árban difi a romhalmaz és a gyönyörű gép között.(#79363) Tikakukac: Az én tapasztalataim ezzel szögesen ellentétesek.
Nem kell laborba vinni, elég belekukkantani a csatlakozókba, máris sokminden kiderül. Persze, értem, ismerem a kamuvinyós mókát, de meg tudod nézni, mi volt benne gyárilag, és ha nem stimmel, máris gyanús.
Az az érvelésed meg teljesen rossz, hogy bármikor legózol... Persze, én is.
Csaképpen aki mondjuk huszasával teríti egy céges portfólió leselejtezett gépeit, az nem fog legózósdit játszani a gépein, hanem nesze, ez van vigyed.A csapágyas ventit kár ide venni, az filléres tétel, telibe teszek rá, csapágyas-e avagy sem. Viszont egy pl. alaplaphibás gép az úgy valahogy nem hiányzik....
Én egyébként látok nálad egyfajta fordított pszichológiát... Valójában Te próbálod magad itt győzködni, hogy úgyis csak lutri, sz@r gépet lehet venni. Miközben marhára nem. A használtpiacnak egy trükkje van, jókor kell jó helyen lenni. No, meg kellőképpen dörzsöltnek, hogy kiszúrd, ki néz hülyének. Előfordul, hogy én is kisebb/nagyobb dolgokat benézek, de ettől még vannak félelmetesen jó állapotú, és atom hulladék gépek is rendszeresen aprón. Csak rajtad múlik, mit halászol magadnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1 humoros
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Élőszereplős kedvcsinálókon a Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 gamer laptop
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Csaképpen aki mondjuk huszasával teríti egy céges portfólió leselejtezett gépeit, az nem fog legózósdit játszani a gépein, hanem nesze, ez van vigyed.