Hirdetés
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Francia91
üzenetére
Már a 6k-s Behringer UCA-202-nél sem tapasztaltam zajt, pedig az tényleg budget USB-s hangkártya (de amúgy az árát teljesen megéri, a kb. 4x annyiba kerülő X-Fi HD nem 4x jobb nála azért). Az X-Fi HD gyári USB kábele amúgy egészen korrekt, ferritgyűrűs cucc.
Az USB-t kb. évtizedes berögződések miatt szólták le, amikor az USB 2.0 szabvány kijött, elvileg az akkori USB-s hangcuccokkal sokkal több probléma volt, mint a FireWire-rel működőkkel. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán. Egyébként az USB ellen érvként felhozott jitter nem egyszerűen zajt jelent és persze nem a biteken múlik (érdeklődő laikus vagyok csak a témában, így csak azt mondom, hogy a DAC-os topikban egészen jól elmagyarázzák, ha rákerestek).
Én szívesen kipróbálnék amúgy egy korrektebb FW csatlakozós külső hangkártyát (pl. egy TC Impact Twin-t, arról nagyon jó tapasztalatokat olvastam), de jelenleg csak X-eim vannak és nincs rajtuk FW. EC-s FireWire-kártyát akkor vennék a célra, ha lenne az AKE USB 3.0/eSATA kártyáimhoz hasonlóan nem kilógó és Texas Instrument-chipsetes, azt mondják jónak külső hangkártyához.
Viszont nem vagyok audiofil, hiába van abszolút hallásom, nincsen affinitásom meghallani igazán a különbségeket ilyen téren - vagy inkább nem tudom eléggé értékelni őket.
dying_star: Linux alól használva ez engem nem érint.

Jut eszembe, a Musi ezért sem jöhetett szóba nálam, csak és kizárólag Windows alatt működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest