Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Igen ott neztem. De mar alapbol mikor szétszedtem megnéztem mi van ott és csak egy ilyen gumi tömités gondolom hogy a por ne menjen be. de maga ez a sim tarto/olvaso nincs benne. ugyhogy ezt is venni kell... eléggé budget modellt fogtam ki. kb semmi nincs benne. :S Persze nyilvan mikor vettem nem szedhettem szét hogy belenezzek.
Chaser: Köszönöm. És a kijelzöt is. Sikerult kicserélnem, és nem mardt meg egy csavar sem feleslegesen
. Mondjuk a kijelzö takaro elsö része ugye az a vékony keret körbe fent valamiert nem pattan össze. lehet letört belöle a kis fogacska pedig nagyon ovatosan szedtem szet. majd rakok ra egy kis ketoldalas rakasztot egy csikban, amugy is volt rajta olyan, alig birtam szetszedni. de most egyelöre megvarom az antenna zsinort ugy is akkor megint szet kell szedni az egesz mindenseget.apropo: a baloldali zsanernak a bal szelen milyen csavarnak kellene lennie? Csak mert nekem ott nincs semmi és ugy erzem eléggé kotyog is. 2 lyukat lehet ott latni anelkul hogy barmit szetszednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Mondjuk a kijelzö takaro elsö része ugye az a vékony keret körbe fent valamiert nem pattan össze. lehet letört belöle a kis fogacska pedig nagyon ovatosan szedtem szet. majd rakok ra egy kis ketoldalas rakasztot egy csikban, amugy is volt rajta olyan, alig birtam szetszedni. de most egyelöre megvarom az antenna zsinort ugy is akkor megint szet kell szedni az egesz mindenseget.